Fűtés probléma alapjáraton nem fűt máskor jó a fűtés jó meleget fúj mitől lehet ez?
Nekem ugyan ez van az audi a4 1.6-nál,már átmosattam a rendszert is,légtelenítettem,a hűtőfolyadék hőmérséklete is hamar beáll 90 fokra és még is gyenge a fűtés.
Még elől ahol az első szélvédőre fúj.ott elfogathatóan meleget fúj,de középen az utastérbe bizony csak langyosat fúj.Sokat bújom ezzel kapcsolatba a nettet és van aki azt mondja,hogy vízköves a radiátor,de szerintem ritka aki csapvizet használ egy személykocsinál,2003-as a kocsi tavaly óta van nálam úgy hogy nem tudom az előéletét,hacsak a korrózió miatt nincs leszűkülve a radiátor belseje és ezért kell pörgetni a motort,hogy legyen akkora nyomás,hogy áttudja a szivattyú nyomni a hűtőfolyadékot a radiátoron és akkor melegebbet fúj.
Lehet radiátort kellene cserélni,de az meg nem kis meló,le kell bontani érte az egész műszerfalat.
Az audim elődje egy F-es astra volt,olyan meleg volt benne,hogy pólóban lehetett télen vezetni,kellet nekem audi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!