Normális hogy ilyen sokat fogyaszt?
Ford Focus Kombi 1.6 benzin, 2003
Utazósebességgel egy picit van rajta a lábam a gázon, hogy tartsam a sebességet, akkor 5 liter körül / 100km, viszont ha gyorsítok egyből 10 fölé megy a számláló.
Ha alacsony fokozatban gyorsítok 15-20 se ritka.
Az átlagot inkább el sem mondom mert eddig elég állat módon közlekedtem, mindig padlógázzal indultam, hogy kipörögjenek a kerekek, meg alacsony fokozatban magas fordulatig kihuzattam, de most megtaláltam ezt az izét ami kiírja a fogyasztást és normális vezetésnél is soknak tűnik.
Teljesen reális. A pillanatnyi fogyasztás figyelésével megtanulhatod a takarékos vezetést.
-Ilyen vezetési stílussal -gondolom- az átlag fogyasztásod 10 liter/100 km fölött van.
A pillanatnyi fogyasztás nem mérvadó!
Ha ez megnyugtat a dízelemen 1-esben normál induláskor 29,9 l/100km-nél "kiakad" a BC számlálója, mégis átlagban 5,5-5,8 körül eljárok vele.
"9,8 liter / 100km az eddigi átlagom"
Ha valoban ütöd vágod ez még kifejezetten jo atlag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!