Ma Pesten miközben 50 el jöttünk az úton egyszer csak leállt alattunk a kocsi motorja, tudnátok segíteni mi okozhatta?
Figyelt kérdés
Holnap hívok ki egy szakembert aki diagnosztikaval megnézi, nagyon remélem hogy benne maradt a hibakód, és meglesz a pontos oka a dolognak, valaki tudnak esetleg segíteni hogy ezt mi okozhatta, és mennyire lehet gyakori? Vezettünk hazafele, és egyszer csak egy furcsa pittyegest hallottam.. ránézek a páromra, ő is teljesen lefagyott, hogy mi lehet, egyszer csak leállt alattunk a kocsi.. utana szerencsére gyorsan beindult, de nagyon megijedtem. Eddig soha nem csinált ilyet, a párom sokat jár vele dolgozni Győrbe, Debrecenbe, és ha autópályán ugyanezt megcsinálja mikor 130al megy, elég balesetveszélyes lenne, emiatt nagyon aggódom. Bárkinek volt mar ilyen problémája?2017. dec. 27. 21:14
11/18 Beviz Elek válasza:
Nem tudod véletlenül melyik chip halt meg?
13/18 Beviz Elek válasza:
;)
Csak gondoltam ha már tudod hogy mi a baja, esetleg hátha... :D
14/18 anonim válasza:
Találkoztam már ilyesmivel bár az egy régi Hyundai Atos volt de koppra ugyanígy viselkedett. Természetesen azért az tévedés jogát fent tartom, jó eséllyel úgyse tudjuk már meg soha :)
15/18 Beviz Elek válasza:
Ja, azt hittem tuti a diagnózis :D
Nálunk a Passat is megállt így. Koszos üzemanyag.
16/18 anonim válasza:
Nekem csak a pittyenés miatt volt egyértelmű. Aztán kiderül majd hogy mégse
18/18 anonim válasza:
Más is mondta már, igaz ilyenkor nem mindig tudom hova tenni a dolgot, elvégre a 0 is egy forma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!