Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Két hónapja vettem egy volkswa...

Két hónapja vettem egy volkswagen passatot ami "az autó magáért beszél és nincs problémája szöveggel lett meghírdetve. Amióta nálam van az autó minden problémája kijött. Használt autó kereskedésben vettem . Tudnék még esetleg valamit csinálni?

Figyelt kérdés
(az autó ott hagyott a pályán a motor pörög de nem mozdul meg. Komplett kormányművet kell rajta cserélni . gömbcsuklót lengőkart.az elektronika rossz minden kötve van mindennel . komplett első fék cserére szorul.apróságok :nincs beltér világítás. nincs szivargyujtó rossz a centrálzár. és még sorolhatnám .És mégegyszer kihangsúlyoznám , az autó MAGÁÉRT BESZÉL PROBLÉMÁK NÉLKÜL .

2017. dec. 27. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Évi 10 ezret mentek egy passattal. Ahamm, igen, persze.
2017. dec. 27. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
naja évi 10e-t futott és tuti nem H-val kezdődik a rendszáma :D
2017. dec. 27. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Tuti 98 04 hóban a go kezdetuek mentek mert akkor vettem egy új kocsit :))
2017. dec. 27. 19:10
 14/20 anonim ***** válasza:
2 hónap túl sok idő, nem tudsz már vele érdemben mit kezdeni. Sajnos most te kerültél annak a bizonyosnak a rossz végére.
2017. dec. 27. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:

azt hittem akkor már a H-k mentek...

de igen, elég árulkodó tud lenni a rendszám :)

nekünk a vén merci I-s, de az németországban taxi volt, onnan lett behozva :)

2017. dec. 27. 19:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor abban tuti nyolcvanezer van nyugdíjas bácsitól
2017. dec. 27. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen és a bácsi orvos :) mert egy orvos aki a reumat felismeri piszok profi a gépjármű karbantartása témában :))
2017. dec. 27. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy húszéves autót, ilyenekre számítani kell. Még akkor is, ha valós a km-állás. Örülj, hogy nem komplett motorblokot kellett cserélni, nálunk céges Passatnál ez volt, pedig kevesebb km volt benne. (0 km-esen vette a cég, szóval valós volt a km.) Szerinted az autógyártok olyan autókat gyártanak manapság, amelyeknek 20 év után nincs legalább ennyi bajuk?
2017. dec. 27. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:
hát utána kellett volna nézni a tartóságának ha probléma mentes kocsit akartál venni toyotát vagy hondát kellett olna vagy suzukit ja tudom gáz velük megjelenni a s zar passáttal sokkal jobb :D
2017. dec. 27. 22:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen!

Újítsd fel!

Per esélytelen:

-roncs kategória 1998...

-próbakör, indulás előtti kötelező ellenőrzés nem volt meg

-kopó alkatrészeket sorolgatsz itt

-nem jártál el megfelelő körültekintéssel

-egyáltalán kereskedés szerepel a szerződésben eladóként?

2017. dec. 27. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!