Két hónapja vettem egy volkswagen passatot ami "az autó magáért beszél és nincs problémája szöveggel lett meghírdetve. Amióta nálam van az autó minden problémája kijött. Használt autó kereskedésben vettem . Tudnék még esetleg valamit csinálni?
Figyelt kérdés
(az autó ott hagyott a pályán a motor pörög de nem mozdul meg. Komplett kormányművet kell rajta cserélni . gömbcsuklót lengőkart.az elektronika rossz minden kötve van mindennel . komplett első fék cserére szorul.apróságok :nincs beltér világítás. nincs szivargyujtó rossz a centrálzár. és még sorolhatnám .És mégegyszer kihangsúlyoznám , az autó MAGÁÉRT BESZÉL PROBLÉMÁK NÉLKÜL .2017. dec. 27. 16:29
11/20 anonim válasza:
Évi 10 ezret mentek egy passattal. Ahamm, igen, persze.
12/20 anonim válasza:
naja évi 10e-t futott és tuti nem H-val kezdődik a rendszáma :D
13/20 anonim válasza:
Tuti 98 04 hóban a go kezdetuek mentek mert akkor vettem egy új kocsit :))
14/20 anonim válasza:
2 hónap túl sok idő, nem tudsz már vele érdemben mit kezdeni. Sajnos most te kerültél annak a bizonyosnak a rossz végére.
15/20 anonim válasza:
azt hittem akkor már a H-k mentek...
de igen, elég árulkodó tud lenni a rendszám :)
nekünk a vén merci I-s, de az németországban taxi volt, onnan lett behozva :)
16/20 anonim válasza:
Akkor abban tuti nyolcvanezer van nyugdíjas bácsitól
17/20 anonim válasza:
Ja igen és a bácsi orvos :) mert egy orvos aki a reumat felismeri piszok profi a gépjármű karbantartása témában :))
18/20 anonim válasza:
Ha veszel egy húszéves autót, ilyenekre számítani kell. Még akkor is, ha valós a km-állás. Örülj, hogy nem komplett motorblokot kellett cserélni, nálunk céges Passatnál ez volt, pedig kevesebb km volt benne. (0 km-esen vette a cég, szóval valós volt a km.) Szerinted az autógyártok olyan autókat gyártanak manapság, amelyeknek 20 év után nincs legalább ennyi bajuk?
19/20 anonim válasza:
hát utána kellett volna nézni a tartóságának ha probléma mentes kocsit akartál venni toyotát vagy hondát kellett olna vagy suzukit ja tudom gáz velük megjelenni a s zar passáttal sokkal jobb :D
20/20 anonim válasza:
Igen!
Újítsd fel!
Per esélytelen:
-roncs kategória 1998...
-próbakör, indulás előtti kötelező ellenőrzés nem volt meg
-kopó alkatrészeket sorolgatsz itt
-nem jártál el megfelelő körültekintéssel
-egyáltalán kereskedés szerepel a szerződésben eladóként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!