Két hónapja vettem egy volkswagen passatot ami "az autó magáért beszél és nincs problémája szöveggel lett meghírdetve. Amióta nálam van az autó minden problémája kijött. Használt autó kereskedésben vettem . Tudnék még esetleg valamit csinálni?
Figyelt kérdés
(az autó ott hagyott a pályán a motor pörög de nem mozdul meg. Komplett kormányművet kell rajta cserélni . gömbcsuklót lengőkart.az elektronika rossz minden kötve van mindennel . komplett első fék cserére szorul.apróságok :nincs beltér világítás. nincs szivargyujtó rossz a centrálzár. és még sorolhatnám .És mégegyszer kihangsúlyoznám , az autó MAGÁÉRT BESZÉL PROBLÉMÁK NÉLKÜL .2017. dec. 27. 16:29
1/20 anonim válasza:
Írni és is tudok sok mindent......
Ezeknek a hibáknak a 90%-a az első próbakörön előjött volna a maradék 10 pedig kopó alkatrész.
2/20 anonim válasza:
Sose veszünk autót úgy, hogy a szerelő nem látta. Én úgy vettem a Skoda Octaviát 6 évesen kereskedésből ahol szerviz is van, hogy vittem magammal autószerelőt, kapott érte 10 ezret és átnézte a kocsit felemelve. Mondta, hogy jó állapotban van az autó, fékbetéteket kell majd lassan cserélni. Egy 100 ezret alkudtunk is az autóból, másfél éve van meg, semmi baja nem volt.
3/20 anonim válasza:
Vettel egy beszélő nepautot ? Az igen :)
4/20 anonim válasza:
Alapinfóként megtudhatánnk, hány km-t van benne (óra szerint) és hány éves az autó? Amikor megvetted, nem tűnt fel, hogy nincs benne világítás, és nem jó a centrálzár? Ha problémamentes autóra vágysz, vegyél újat. (Ok, az sem mindig az, de legalább van rá gari.)
5/20 anonim válasza:
De most komolyan, a kereskedő szerinted honnan tudhatta volna, hogy az autó szar lesz? Ha te sem vetted észre mikor átnézted? Soha nem értettem az ilyen utólagos rinyálásokat.
6/20 anonim válasza:
Amikor beültél nem tűnt fel, hogy például nincs beltér világítás, szivargyújtó, centrálzár?
Próbakörön nem tűnt fel, hogy rakás szar a kormánymű, a fékek?
Te csak a parkolóban beszélgettél a kocsival?
7/20 anonim válasza:
Tényleg nem tudok mást mondani:I.J.
8/20 A kérdező kommentje:
220.000 ezer volt benne 98-as egyébként. nem a beltérvilágitás a legnagyobb probléma... de ha a full feltöltötte olajjal akkor te sem tudod megmondani azt hogy a kormánymű kuka mert miután lassan elszivárog (kivülről nem látható helyen ) akkor te sem tudod megmondani csak ha röntgenszemed van ja és ha csak a jobb elsőt nem zárja a centrál azt sem biztos hogy észreveszed. De egyébként köszönöm a válaszokat . annak meg főleg aki a kérdésre válaszol :)
2017. dec. 27. 16:53
9/20 anonim válasza:
akkor ez valóban beszélő autó, és azt mondja, hogy: EZT MEGSZÍVTAD
miért nem autóvásárlás előtt GYIK-eztél?
az emberek nagy része megmondta volna, hogy hozzáértő szerelő nélkül ne vegyél autót.
a másik fele meg azonnal lebeszélt volna ezekről a visszatekert fél millió km-es passatokról amik időzített bombák.
válaszolva a kérdésedre: semmit nem tudsz tenni, vagyis de, veszel egy másik autót.
10/20 D. Brasco válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van.......szoval igy jartal......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!