Valakinek tapasztalata dieselmotoros kínai robogókkal kapcsolatban?
Nézegettem ezeket a Keeway, Kymco, Aprillia, stb robogókat, kis 50ccm- es kétütemű diesel motorokkal.
Az érdekelne, mennyire megbízhatóak, mennyire ajánljátok?
Hidegen télen is könnyen indulnak?
Elvileg nem lehet olyan rossz motor bennük, hisz mercedeslicences motor van bennük (CDI).
Valakinek tapasztalat?
Tudom, butaság most, h ebben áll a dupla 1000- es swft motor, mert nincs hó. De majd eljön az én időm is. Amúgy a földlabdás fagyott földből fenyőkiszedőben is pont ilyen motor van duplán, csak az nem 1000- es swift, hanem 1,9 Tdi- csipsz tuninggal, természetesen hajtóműáttételeken oldható tengelykapcsolóval felszerelt önjáró puttonyos talicskámon is, természetesen biciklicsengővel a kormányon, h legyen mivel rádudálni a szomszédra, h jönni találna irigykedve az 1000- es swiftjével.
De ez egy másik téma. Mostanában nem építettem ilyen járművet, most a diesel keeway robogóra gyúrok. Csak kicsit még gyűjtök rá, gondoltam kikérem a fórumtársak véleményét, kinek milyen tapasztalata van a diesel robogók ügyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!