Mi a véleményetek az új Audikról?
Figyelt kérdés
Nemrégiben napvilágot látott az új Audi A8, és A7. Nektek hogy tetszenek ezek az új autók a facelift előtti verzióhoz képest?
Nekem személy szerint az új A7 hátsó lámpája nem nagyon tetszik, előző sokkal szebb volt, viszont az A8 nem lett rossz, főleg előről.
Ti hogy látjátok?
2017. dec. 23. 23:15
1/8 anonim válasza:
Nekem mindkettőből jobban tetszik a régebbi.
2/8 anonim válasza:
Igazából nekem is jobban tetszik a régebbi design, de a mai se ronda, csak a régi audisabb volt.
3/8 anonim válasza:
A régi szebb volt szerintem bár alapvetően nem vagyok oda az Audikért.
4/8 anonim válasza:
Nekem A5 van es 2014es. A 2017es "szeme" azaz lampaja nem jon be. Nem az igazi. Nincs akkora tekinteje. A regebbivel /2012tol-2016ig/ ha villan a xenon huzodnak a belsobe a palyan azonnal. Az A8 gyomonyoru igyis ugyis.
5/8 anonim válasza:
Ezzel a lámpával nekem egyből a volvo s90 ugrott be róla. Nem tetszik annyira.
6/8 anonim válasza:
Kívülről egyik sem tetszik. Túl agresszív, egy audinak jobban állt a visszafogottabb külső.
A beltér viszont frankó lett.
7/8 anonim válasza:
Nekem bejön mindkettő új, bár az A5 méginkább
8/8 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témában: Audi, BMW, Mercedes, Ford, Opel, Volkswagen"
:DDDDDDDDD Egyébként bejönnek, mondjuk az Audik mindig jól néztek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!