Egy normális divatos, fiatalnak való kocsira, rá kell áldozni minimum 2 milliót? Az alatt nem is érdemes nézelődni gondolom.
Figyelt kérdés
Olyan autók vannak tömkelegével 2 millió alatt, amit egy családos embernek tudnék elképzelni.
Ami már 2literes benzines, és szép formatervű szedán, lehetőleg még hátsó kerekes is, néha bohóckodni vele, akkor rögtön kiesik az ez alatti ár szegmens.
3-as bmw-ből 318i és 325i van 2 millió alatt, viszonylag elfogadható km-el, és nem is túl régi
Viszont pont egy bmw-t? Ha az eszemre hallgatok elkerülném őket, de a kinézetük meg a hátsó kerék illetve az erős konstrukció az ami mellette szól.
2017. dec. 23. 22:51
11/11 anonim válasza:
nem én nem vagyok az, de a pénzemet inkább értelmesebb dologra fektettem be...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!