Atka12 kérdése:
Miért szorul a simsonomba a dugattyú?
Figyelt kérdés
Egyik nap szétszedtem a hengert megnézni.hogy milyen állapotban van.Miután összeraktam ugyanúgy beakartam indítani de nem bírtam,mert 2x olyan nehéz volt berúgni,mint mielőtt szétszedtem.Nem cseréltem benne semmit!2017. dec. 23. 13:36
1/7 anonim válasza:
Ha csak megnézted akkor ezt hivják szemmel verésnek.
Minek szedted szét?
Nyilván rosszul raktad össze, de ezt innen nem lehet látni.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor szedjem szét újra és rakjam össze megint?
2017. dec. 23. 14:14
4/7 A kérdező kommentje:
Nem a dugót nem szedtem ki csak a henger "falát" szedtem le...
2017. dec. 23. 14:48
5/7 anonim válasza:
Vagy belement valami kosz a hengerbe és azért szorul, vagy pedig elforgattad a gyűrűket a dugattyún, és kitartanak.
6/7 anonim válasza:
Kosz ment a hengerbe, vagy a gyűrűk alá. Szétszed, sterilre kitakarít, normálisan összerak. Kenj szét egy kis olajat a henger falán, hogy ne szárazon induljon.
7/7 anonim válasza:
Mi az isten az a henger fala? Mit csináltál amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!