Férfiak! Nektek számít, hogy a barátnőtöknek milyen autója van?
Vagy nem érdekel?
"Menőbb" a lány, ha jó kocsija van? Vagy ez a vonzalmat nem befolyásolja?
És ha "béna" kocsija van, tud illúzióromboló lenni?
Köszi,
N.
Kolompár Achillesz, nem is gondoltam, hogy itt ebben a topikban is lehet csajozni :))
"9:
melyik kocsira esett a választásotok ?"
Egy Audi A3 S3-as. Menő csajnak menő autót :D
Ha már a barátnőm akkor már nem érdekelne.
Viszont nekem nincs autóm, és elég sok lánytól megkaptam már hogy micsoda lúzer vagyok. A kedvencem az mikor még példálóznak is hogy nekik bezzeg 18 éves koruk óta van. Ja csak épp nekik apuci adta a seggük alá.
És nem azzal van bajom hogy valaki autót kap, én is adnék a gyerekemnek. Csak ne szálljon el tőle.
Viszont típusra nincs olyan hogy "béna" vagy "menő" kocsi.
Én például szerintem sanszos hogy pont egy Audi-s csaj mellett érezném kellemetlenül magam. Mert vagy Ő vagy a családja gazdag, én meg egy átlagos reggeltől estig dolgozó ember vagyok, átlagos keresettel, átlagos vágyakkal. De itt nem a kocsi lenne a gond, hanem a tény hogy én más "szinten" élek és ez konfliktust szülhet később.
Na meg esetlegesen egy régebbi vagy rosszabb kocsiban jobban félteném mert egy balesetben nem mindegy azért hogy régi Lada vagy egy új SUV volánja mögött ülsz.
ó,lemaradtam pár kommentről,dehát az ünnepek..:D
Boldog Új Évet fiúk,lányok!
na,Kolompár Úrnak :
hát igen,csajként mondom,hogy jól csajozott ebben a topikban, lehet tőle tanácsokat kérni,engedélyezem :)
24/25-ös :
teljesen megértem a logikádat és igazad van.
Egyébként nőként én is hasonlóan éreznék férfi mellett.
Ugyanezek a bizonytalanságok voltak bennem,ami jól igazolja,hogy nincsenek nők és férfiak,hanem csak gondolatok vannak,aggályok,félelmek,bizalmatlanságok és ezek az érzések nemtelenek.
Egy nő is érezheti pontosan azt,amit te.
Abban is igazad van,hogy a nők erre a kocsi témára érzékenyek..mármint,hogy a pasinak legyen.
Ezen nincs mit szépíteni,tény. Nyilván van,akinek nem,de az általános képet te is jól megláttad.
Viszont elgondolkodtam,miért lehet ez.Úgy gondolom,ha egy férfi pénzes,van autója,egzisztenciája,lakása az valamiképpen férfiasságot sugároz. Miért? Mert megtudta ezt teremteni. Ez alól kivételt képez a gazdag szülők pici fia effekt,mert abban semmi férfias nincs,hogy alárakják.
De abban van,hogy van annyi szusz benne,hogy ezeket előteremti.Egy nőnek pedig nem is elsősorban maga a tény,hogy : autó,lakás,pénz az,ami megcsillan,hanem ami mögötte van : a "hatalom". Ezt a szót átvitt értelemben írom, nem szó szerinti használatra gondolok. Hatalom lehet egy kisebbfajta siker is, egy jó munkahely,egy autó,lakás,lelki egyensúly,sorolhatnám. Maga a tárgyi vonzata ( hogy van autó,lakás) meg a tudattal együtt jár.Tehát elsődlegesen,ösztönösen az lehet vonzó az ilyen férfiakban, hogy a "jég hátán is megél". A jég hátán dolog szintén metafóra, itt a mindennapok küzdelmét értem, azt,ameddig és amilyen úton-módon eljut oda,hogy ezeket megteremtse. Ez pedig erős,férfias,biztonságot adó,maszkulin, tehát csupa olyan fogalom,amire a nő ösztönösen ugrik.Mert ugrania kell. Mert így egészséges.Az már csak a dolog természetes velejárója,hogy szép a kocsi és lehet benne melegíteni a segget.
Nekem személy szerint azért számít,hogy van-e kocsija ( az,hogy milyen,az már nem igazán),mert 30 felett már nem tudom komolyan venni,hogy busszal jön randira. Ez még nekem elmegy gimis,egyetemistás koromban,de nőként már azért máshogy fekszik a baba.
De a leírtak csak hangos gondolkodás volt.
A tutit nem én fogom megmondani.
28-as
Nagyon korrekt írás, végre egy nő, aki beismeri, hogy azért odavannak a menő, jól élő férfiakért. És ezt nem rosszból írom, ez az evolúció része.
Tudod férfi azért is fél egy gazdag csajtól, mert a legtöbben úgy vagyunk vele, hogy jobb, ha mi férfiak menőbbek vagyunk a csajnál, jobb autónk van, nekünk van több pénzünk, stb. És ezáltal be tudjuk teljesíteni a vezér szerepét is a kapcsolatban, mint domináns férfi.
" hogy jobb, ha mi férfiak menőbbek vagyunk a csajnál, jobb autónk van, nekünk van több pénzünk, stb. És ezáltal be tudjuk teljesíteni a vezér szerepét is a kapcsolatban, mint domináns férfi. "
De ez teljesen természetes hozzáállás a részetekről,hiszen ti vagytok az erősebb nem - még ha úgy is gondolom,hogy nincsenek nők és férfiak,csak emberek,egyének,személyiségek,karakterek vannak, hiszen ismerek jó néhány hisztis pasit,aki egy IKEA-s szekrényt se tud összerakni és ugyanannyi nőt is,aki meg mondjuk mérnök -, mármint olyan értelemben, hogy ti vagytok a maszkulin erő,igenis legyen meg bennetek az igény arra, hogy vigyétek a nőt a hátatokon. Ezt se szó szerint értem és nem is úgy, hogy full tartsd el.
De szerintem már úgy is érted, mire célzok, mert leírtad te is,csak más szavakkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!