Férfiak! Nektek számít, hogy a barátnőtöknek milyen autója van?
Vagy nem érdekel?
"Menőbb" a lány, ha jó kocsija van? Vagy ez a vonzalmat nem befolyásolja?
És ha "béna" kocsija van, tud illúzióromboló lenni?
Köszi,
N.
Hát ha valami olyan, amit tipikusan az apuci kedvence kap anélkül, hogy megdolgozott volna érte azért elég taszító tud lenni (fiatal Merci vagy BMW). Az ilyen hölgyeményekkel az a tapasztalat, hogy fenn hordják az orrukat, tőlem egész életükben szüzek is maradhatnak.
A gagyi kocsi ellenben nem hiszem, hogy gáz lenne - igaz, nem is ad értéket hozzá a nőhöz ahhoz képest, mintha mondjuk busszal járna.
Ez a téma a nőknél van. Ne ragaszd már rá a férfiakra is!
" Jaj képzeld Béla, a csajomnak csak Audija van, szerintem dobom, mert olyan megalázó abból a tepedelemből kiszállnom. Terike menőbb a Bömössel, őt szeretem mától. És a fakebulon is jobban mutat egy fekete autó, mint egy szürke."
Még a hideg is kirázott.
köszi a válaszokat !
nekem egy kis audi tt coupe-m van
6:
nem "ragasztottam" senkire semmit. Csak feltettem egy kérdést,amire mindenki a saját meglátása szerint válaszolt.És mivel nő vagyok, ja, pont a nőknél téma.
Meglepő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!