Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » CDI gyújtáshoz trafó?

CDI gyújtáshoz trafó?

Figyelt kérdés

Adott egy versenyautó. A gyújtás elektronika már van régről (CDI), viszont nem tudom milyen gyújtótrafót vegyek hozzá (aki eredetileg építette az autót már kiköltözött külföldre, így engem kért meg haverom ha tudom akkor fejezzem be neki). Hengerenkénti trafós lesz, szóval 4 darabra lenne szükségem (úgyhogy fontos az ár is). Autós boltban nem tudták megmondani, hogy melyik milyen fajta gyújtáshoz van, így választani sem tudtam. Sima trafó tudomásom szerint nem jó hozzá, mert primer oldala nem akkora feszültségre van tervezve így valószínűleg átütne.

Minden segítséget szívesen fogadok, nem igazán értek ehhez :(

2017. dec. 19. 13:58
 1/1 A kérdező kommentje:

A 4 darabot úgy értettem, hogy ha 1-ben tényleg 1 trafó van és nincs egybeépítve a 4 darab. Utóbbi esetben értelemszerűen csak 1 kellene.

Ja és ami még fontos lehet a trafó választáshoz: 4 hengeres, 8500 RPM körüli tiltással rendelkező motorról van szó. (Más adat azt hiszem nem kell hozzá.)

2017. dec. 19. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!