Ez törvényellenes?
Figyelt kérdés
Ma amikor az autopályán dugoba jött egy mentö és az autok félreáltak én gyorsen beáltam mögé és követtem. Ha ezt látta volna egy rendör megbüntetett volna? 18f2017. dec. 18. 17:15
11/16 anonim válasza:
325i-vel ez a baj annyira harmat csak úgy tud előzni ha beáll egy mentő mögé. De ha kis felpofoznivaló hülyegyerek ülna a volánnál akkor meg főleg.
12/16 anonim válasza:
Nem elfelejtette ez a paraszt a KRESZ-t, meg sem tanulta. Apucitól kapott béjemvé-vel hülyéskedő boyracer-re nem vonatkoznak a szabályok. Kérdező! Ha ez a kérdés valóban igaz, akkor: 1) egy gyökér bunkó paraszt vagy 2) ajánlom, hogy ne találkozzunk az úton.
13/16 anonim válasza:
Na pont az ilyen gyökerek miatt élnek a BMW-s sztereotípiák.
14/16 A kérdező kommentje:
Ezért miért lennék bunko :D ?
És igen a Bmwt apátol kaptam de miböl lett volna 4milliom egy autora 17évesen ?
2017. dec. 19. 09:42
15/16 anonim válasza:
Na csak előbújt a béembés tajparaszt jolvan. Azt mesélj mennyit nőtt a monyod mióta megvetted ezt a lerúgott kinti emmes szart?
Két matricát vettél hogy két sávba mehess egyszerre mi?
16/16 anonim válasza:
kamu szar kérdés, nyugodtan guríthatod a mentős matchboxod után a bmw-t is, semmi baj nincs vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!