Yamaha Vino robogómon miért nem villog az index? (csak világít)
Figyelt kérdés
Minden tökéletesen működött, azonban bejött a hideg idő, és miután kivettem az aksiját, utána vettem észre hogy az index csak világít mikor jelzek és nem villog. Miért van ez? (egyik égő sem égett ki.) Utánaolvastam, es ugyan úgy működött másnak az index akksi nélkül , mint akksival. Ezt a hibát okozhatja az akkumlátor kivétele, vagy épp ugyan abban a pillanatban ment tönkre a relé??? Valaki tapasztalt ilyet?2017. dec. 17. 17:08
1/3 anonim válasza:
Nekem Yamaha JogAprio robogóm volt, ami ugyanígy működött, ha nem volt benne akku, akkor az index csak akkor villogott benne, ha húztam a gázt. Szóval megfogja oldani a problémát, ha megint lesz benne akksi :)
2/3 anonim válasza:
én a relét megnézném. az lehet a hibás.vagy a csatlakozója oxidált a relének.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 26. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!