Az autó kárpitja lejött a tetejéről. Nagyon belóg a hátul ülők fejére. Otthon vissza tudnám-e ragasztani valamivel vagy cserélni kell az egészet?
Gyakori hibaforrás.
Érdemes leszedni az egész elemet, amin van a tetőkárpit, azt kivenni az autóból, újból ráragasztani a tetőkárpitot, és ha megszáradt vissza rakni, úgy lesz a legjobb eredmény.
Én nyáron csináltam meg.
Szedd ki az egészet, a szövetet szedd le, a szivacsot ami már elöregedett takaritsd le,higitóval töröld àt, majd az új anyagot palmatex-el ragaszd fel.
Nem tudom milyen kocsi, de a tetőkárpit kiszedése kb fél óra, takaritás is ennyi, ragasztás kb két óra úgy, hogy a felesleges textilt már vághadod. Én hagynám másnapig szobahőmérséglet körül. Ez eddig egy emberes meló. A visszatétel már szarakodósabb, de ha ban segitség, hogy megtartsák egy 45perc alatt meg van.
Érdemes megcsinálni mert a régit csak ideig óráig lehet vissza ragasztani.
400Ft a Tescóban Pattex Chemorpén:
nyomol kis golyókat kb 5-10 centikre és simogatod, így mész rajta végig az ablakig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!