Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefényképezhettek?

Lefényképezhettek?

Figyelt kérdés
250el mentem egy országuton amikor megláttam hogy egy rendör az ut mellet mér. Nem lassitottam.

2017. dec. 13. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vagy totál hü*ye vagy, vagy idiótasággal akarsz dicsekedni, melyik?
2017. dec. 14. 02:28
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Én örülnék, ha kivennének a forgalomból téged, legalábbis 3-5 évre! Veszélyeztetsz mindenkit, magadat!

Én örökre elvenném a jogsidat, motorod meg felgyújtanám!

Versenypályának ne használd az utakat !!!!!!!!!!!!!

2017. dec. 14. 09:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Még nem jött semmi.
2017. dec. 18. 10:18
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Szóval! Itt egy nem ítélkezős és nem a tömeggel csaholó válasz (álszentek nyugodtan pontozzatok le)

A kérdező nem azt kérdezte, hogy a gyk olvasói helyeslik-e a gyorshajtását, így a legtöbb válasz irreleváns.

Attól függ, hogy le tudott-e fotózni, hogy látta-e a mérő cucc a műszert.

Ha utánad "lőve" mért, akkor sajnos sanszos.

Ha szemből mért be, következésképpen a rendszámod nem látszik, akkor semmi nem történik, nincs következménye.

A többieknek: nem a sebesség öl, hanem a becsapódás.

Nyilván a következmények, már ha vannak, akkor nem ússza meg a felelősségrevonást a kérdező. De nem voltak.

Ha pénzbünti megy, akkor sajna lesz otthon cirkusz, de ha már megvolt a gyorshajtás, akkor aligha lesz jobb bárkinek is, ha anyagi agyabugya van. Nem értem a többi válaszadó rosszindulatát.

2017. dec. 19. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérdés. Tudod hol van neked Yamaha R6-od, ami használtan 800-tól kezdődik! Ezt a motort egyébként sem tudod A2-esre folytani.
2017. dec. 19. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!