Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Belso-kulso levegokeringetes...

Belso-kulso levegokeringetes kapcsolasa?

Figyelt kérdés

Nah szoval. Eleg kezdo vagyok az autok teren meg csak par honaoja van jogsim es a hideg bekoszontevel kegyetlenul parasodik az autom.

Opel astra g 1999 rol van szo.

A kerdesem elsosorban az lenne, hogyan tudom kapcsolni a belcso es kulso levegokeringetest?

Olvasgattam utanna, hogy a pollenszuro is okozhatja de legfokepp a belso levegokeringetes.

Ugye 3 tekerokombom van amivel a homersekketet, az ventillator erosseget es hogy hova terelje a levegot. Alatta ugyszinten 3 nyomogomb egyen egy kocsi van benne egy korbe nyillal, egy hopihes ac az a klima gondolom, es egy ami a szelvedot jelkepezi.

Mikor megkaptam a kocsit minden gombot megneztem mukodik e.. mai nap beakartam nyomni azt a gombot amelyiken egy kocsi van benne egy nyillal de nem maradt vilagitva.. gondolom ezzel valami gebasz lesz akkor, illetve erre tippelnek higy ezzel tudom kaocsolni a belso es kulso levegokeringetest.

Valaki aki ugy ert hozza lenne szives felvilagositani mi mire jo pontosan, mit mivel tudok kapcsolni, mi miert van?

2017. dec. 13. 15:27
 1/3 sanyinak ***** válasza:

Igen, a kis autós ikon a belső keringetés bekapcsolója

[link]

2017. dec. 13. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Röviden és tömören: a belső keringetésnek szinte soha nincs értelme, én csakis külsőn használom mindig. Ha nem ég a kis izzó a kapcsoló gombon, akkor azt jelenti, hogy nem működik a belső keringetés, vagyis külsőn van. Úgy jó.

A gond az, hogy nem csak ettől párásodhat az autó.

2017. dec. 13. 22:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Es kifejtened bovebben hogy mitol parasodhat meg?
2017. dec. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!