Japánban a toyota olyan mint itthon a suzuki?
Figyelt kérdés
Egy cikkben olvastam,hogy az autók 38%-a Toyota,ezzel minden más márkát főleg a Honda-t szorítja maga mögé ,ami a második 14%-kal.2017. dec. 13. 11:11
11/16 crudy válasza:
Az x6 nem terepjaro, egyel nagyobb a crossovernel. Suv, tehat 'varosi terepjaro' de inkabb szabadido auto. Konnyu terepre van kitalalva, arra tokeletes mert ahol egy atlag auto alja leer ott a suv nem er le. Nem is ez a baj hanem az h tulnyomoreszben akik ezzel jarnak azok nem hagyjak el vele az aszfaltot. Aki meg igen az ugy gondolja h egy tank es at megy mindenen, aztan meglepodik h nem. Es a kis szazalek aki kempingezni, telekre, horgaszni jar vele, rendeltetesszeruen hasznalja. A gond csak ott van, hogy egy szabaido autonak miert kell coupe format tervezni. Es ez magyarazza h a gyarto sem arra tervezte h barki arra hasznalja amire egy szabaido auto valo hanem azert dobtak piacra mert igeny van ra. Legyen nagy, ormotlan, sporto (ami mar szerintem uti egymast) es mondhassa azt a tulaj h elboldogul terepen ugy h meg ki sem ment vele a varosbol.
12/16 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy nem terepjáró.
Hanem terepjáró méretű bódéban egy utcai cucc...
Tehát több millió feláras ~használhatatlan dísz.Olyan ,mint a sedan,coupe vagy egyéb.
izlés kérdése.
2017. dec. 14. 09:24
13/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem egyeseket miért zavar ennyire, hogy mások mire használják a saját autójukat?
Ennyire savanyú a szőlő?
14/16 anonim válasza:
Hülyeségeket beszéltek. Ennyi erővel a sedan is egy felesleges dísz vagy csicsa, mert egy Smartban is tökéletesen elférsz, meg melletted a táskád, aztán helló.
15/16 anonim válasza:
Japánban a Toyota az Toyota. Mivel a legnagyobb japán autógyártó, sőt, világszinten is első és harmadik hely között mozog, eladási adatokból függőben, ezért logikus, hogy abból van legtöbb az utakon. A japán szemléletből adódóan pedig nincs lenézett márka vagy típus, mert amit gyártanak meghatározott célra, az arra a célra maximálisan alkalmas, és általában azt várják el az adott termékről, amire használni szeretnék.
16/16 anonim válasza:
Valamelyik nap ültem egy Corollába, s hihetetlen, de fullra a motor hangja, a beltér kidolgozása akár, mint az Sx4-em. Nem értem az itthoni embereket. Akinek Suzukija van az nem ember. Ezért nem fejlődik ez az ország, tele van hülyékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!