Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem kap áramot a benzins...

Miért nem kap áramot a benzinszivattyú?

Figyelt kérdés

Van eg f-es astra-m 1.4 8 szelep központis

Munkàbol hazajövet leálltam egyik boltnál , ahogy kijottem indìtottam de nem indult. Gyujtás ráadásával Sajàt happatszik a benzinszivattyu :/ elsőnek azt hittem benzinszivattyú beszart ,de rákőtöttem egy 12v os akumlátort ugy műkörik a szivattyu de ugyse indul aiármit csinalok vele :/ valaki tudna esetleg mondani péodát mi lehet a gond??? Benzin szivattyu jo, de külsőcáramrol se indul az auto?

2017. dec. 12. 13:23
 1/7 A kérdező kommentje:
De ha ráadom a gyújtást nem hallatszik a nem hallatszik a benzinszivattyu, de kulso áramról meg igen, de akk se indul !
2017. dec. 12. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy kiment a biztosítékja, vagy szétcsúszott az áram vezetékje.
2017. dec. 12. 13:27
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha ráadom a gyújtást nem hallatszik a nem hallatszik a benzinszivattyu, de kulso áramról meg igen, de akk se indul !
2017. dec. 12. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztosíték.
2017. dec. 12. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:

A biztosítéknak ehhez semmi köze. A benzinpumpa csak addig működik, míg felnyomja bizonyos nyomásig, utána hiába adsz rá gyújtást, nem fogja többet a benzinpumpát elindítani.

Ott más baj lesz, nem a benzinpumpa. Inkább az elosztófedél és rotor kapcsolatára tippelnék.

2017. dec. 12. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha akkor se megy a pumpa mikor kellene akkor a reléje nem akar már dolgozni.
2017. dec. 12. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Indításgátló letiltott?
2017. dec. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!