Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja azt a problémát...

Mi okozhatja azt a problémát hogy zúg az autóm benzinszivattyúja? .

Figyelt kérdés

Van egy 1993-as BWM E36 316i autóm. Amiben korábban tönkrement a benzinszivattyú. Egyszer csak megállt az autó és a szivattyú adta meg magát. Természetesen azóta kicseréltük egy vadonat újra. Eleinte nem is lehetett hallani semmi hangját a szivattyúnak majd rá 1 vagy 2 hétre elkezdett ilyen zúgó hangot adni. Nem fullad az autó. Teljesen jól üzemel csak zavaró az a hang. És kitudja hogy nem-e megadni készül magát.

Ebben szeretném a tanácsokat és véleményeket kérni. Hogy mégis mitől lehet ez a jelenség..

Köszönöm előre a válaszokat és segítséget. :)

2017. aug. 27. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Az új szivattyúnak is simán lehet már hangja, bár tippelnem kell ehhez egyet: jó minőségű elektromos AC a Te autódhoz elég drága (Bosch, VDO- ez a gyári is). Emiatt valószínűleg vettél (vagy a szerelőd) egy jóval olcsóbb ac-t, még talán nem is színes dobozos, csak egy szimpla papírdobozos volt, 15-20e Ft környékén. Na, az kínai szivattyú, nem feltétlenül rossz mindig azonnal, de nagyobb rá az esély. Jól vagy rosszul tippeltem?
2017. aug. 27. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Eleinte semmi hangja nem volt. Aztán kis idő elteltével jött ez a zúgó hang. És van amikor halkabb és van amikor kicsit jobban hallható. Elég különös számomra.

Egyik közeli rokonom nagy BMW fan és szerelő. Ő intézte bele nekem újonnan ezt a szivattyút. 18 ezer forint volt. Én hülye fejjel úgy voltam hogy biztos jól fog üzemelni és nem tartottam meg a jótállást... ( nagy hiba volt ). Végülis jól üzemel. Nem fullad az autó. Pöcre indul stb stb. De kitudja meddig..

2017. aug. 27. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!