Te bevállalnál a lenti esetben egy szalonautót?
Hosszú távra vennėl autót. Azaz kb ha kirohad alólad cserėlnėd le. Persze nagy az ėrtėkvesztės, egy 4-5 ėves olcsóbb de az újjal azt is te "nyernėd" meg. Azaz 4-5 ėv plusz. Szóval ha kb 15 ėvre vennėd a kocsit bevállalnád? Mondjuk legyen egy alap kisautó. Pl az új Swift. 3,2 milla.
Kpra vennėd? Esetleg ennyi távra fele kp fele hitel?
Ügyes ember lehetsz, vannak kapcsolataid és érzéked is az autókhoz. Az átlag polgárra viszont a murvás csalók simán rásózzák a külföldről behozott visszatekert órás, összetört romot amit Jóska okosban kitákolt jobb esetben nem lopott alkatrészekből a borsodi sufnijában.
Pár helyet körbejártam tavaly és volt olyan 20000km-es 3 éves Splash aminek ki volt kopva a gumiszőnyegje és láthatóan fényezték is már, ja és egy gazdás autóként hirdették, N-es akkor vadi új rendszámmal...
ezek után inkább 1,5 éve 3,25 -ért vettem új Swiftet. Van benne klíma, levehető vonóhorog, 4 el. ablak, közp.zár, rádió, cd, usb, ködlámpa, menetfény, guminyom.szenzor, ülés és korm. állítás , 94 LE-s. Bőven elég még pályán is.
Az új gyanítom 1/2 misivel több. Nekem voltak sokkal komolyabb autóim is , de ár érték arányban és fenntartási költségben ez jó legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!