Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te bevállalnál a lenti esetben...

Te bevállalnál a lenti esetben egy szalonautót?

Figyelt kérdés

Hosszú távra vennėl autót. Azaz kb ha kirohad alólad cserėlnėd le. Persze nagy az ėrtėkvesztės, egy 4-5 ėves olcsóbb de az újjal azt is te "nyernėd" meg. Azaz 4-5 ėv plusz. Szóval ha kb 15 ėvre vennėd a kocsit bevállalnád? Mondjuk legyen egy alap kisautó. Pl az új Swift. 3,2 milla.

Kpra vennėd? Esetleg ennyi távra fele kp fele hitel?

2017. dec. 11. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ügyes ember lehetsz, vannak kapcsolataid és érzéked is az autókhoz. Az átlag polgárra viszont a murvás csalók simán rásózzák a külföldről behozott visszatekert órás, összetört romot amit Jóska okosban kitákolt jobb esetben nem lopott alkatrészekből a borsodi sufnijában.

Pár helyet körbejártam tavaly és volt olyan 20000km-es 3 éves Splash aminek ki volt kopva a gumiszőnyegje és láthatóan fényezték is már, ja és egy gazdás autóként hirdették, N-es akkor vadi új rendszámmal...

ezek után inkább 1,5 éve 3,25 -ért vettem új Swiftet. Van benne klíma, levehető vonóhorog, 4 el. ablak, közp.zár, rádió, cd, usb, ködlámpa, menetfény, guminyom.szenzor, ülés és korm. állítás , 94 LE-s. Bőven elég még pályán is.

Az új gyanítom 1/2 misivel több. Nekem voltak sokkal komolyabb autóim is , de ár érték arányban és fenntartási költségben ez jó legalábbis szerintem.

2017. dec. 12. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a használt autó keresés során világosodtam meg arról, hogy miért vesznek emberek új autót. Hát ezért, mert a használtban benne van a rizikó. Azért, amit írtál. Ezért vennék használtat csak úgy, hogy előtte elviszem egy márkaszervizbe átvizsgáltatni. 10-20 ezer forintért alánéznek, megmérnek rajta mindent, megnézheted te is, és ha azt mondják, hogy oké, akkor talán rendben lesz. Meg kell nézni, kitől veszed, annak a nevén van-e az autó, akitől veszed, stb. Macera meg utánajárás, de így még mindig olcsóbb. Persze az új autónak is megvan a varázsa. Én most szeretném megvenni álmaim autóját, egy Mazda MX-5-öst. 3 milliót szánnék rá. Aztán elvinném egy szakihoz, hogy csináljon meg rajta mindent, amit kell. Annyiból jönne ki, mint egy új alap Swift. Ha szerencsém van, kevesebből. Csak kétszemélyes, és minimális a csomagtartója. Meg kabrió. Óriási dilemmában vagyok, hogy szabad-e egy játékot venni közlekedésre. Egy új Swift viszont meg sem fordulna a fejemben, pedig volt Swiftem és szerettem. De abból inkább vennék egy klímás, pöpec állapotút max. 1 millióért.
2017. dec. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!