Melyik típust érdemesebb venni az alábbiak közül?
1.9 tdi motorral szerelt( PD-s ) A3 vagy Golf V. Melyik miben veri a másikat? Ennek a motornak mennyi a fogyasztása? ( a tényleges ) 1,7-8 millió Ftot szánok a vételre. Ennyi pénzből kb 2. évvel idősebb audi jön ki, mint golf. megéri az a +2 év ugyan azt a pénzt, azért mert audi?
Köszönöm.
Itt nem az év fog dönteni. Technika egyforma.
Én azt szoktam mondani, hogy A3-at akkor vegyen valaki ha nem tetszik a Golf, nem éri meg a plusz pénzt az A3 általában. De a Golf V nekem annyira nem tetszik, ezért inkább A3. Fogyasztás 6-8 liter használattól függően.
Na meg nem mindegy melyik motorról is lenne szó
Köszönöm. És milyen autóra gondoltál első, ami még szóba jöhet? Nem akarok hajót, maximum sedan ami szóba jöhet, de már az sem jó szemmel, csak ha nagyon megéri és tetszik. Mazda 3-at nézegettem, de azt mondják korrodál nagyon. Milyen autóra gondoltál?
Amúgy igen, A3 nekem is jobban tetszik, de fölöslegesen nem dobnék ki több pénzt, azért, mert audi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!