Peugeot Diesel vagy Benzin?
Figyelt kérdés
407-es Peugeotot szeretnék venni, és azon gondolkodtam, hogy mégis milyen motorral válasszam. Mindenképp szeretném leszegezni, hogy nem járok hosszú utakat szóval ezért inkább a 1.8i 16V-hez húzodom de további lehetőség az 1.6 és a 2.0 HDI. Nem sokat tudok a peugeotokról ezért nem tudom melyik lenne alkalmasabb illetve jobb minőségű, esetleg tartósabb. Vélemények erről az autóról, ill. tapasztalotok, tippek miket nézzek meg mindenképp vásárlás előtt az autón (ez alatt azt értem, hogy pl. a sárvédő alatt szokott rozsdásodni)2017. dec. 10. 16:29
1/4 .,,.,,.,, válasza:
Ha nem jársz hosszabb utakra, vagy leginkább városban használnád, akkor a benzinest ajánlom, mivel a diesel-nek nem tesz jót a városban való lépegetés, sem pedig a rövidebb utak, mert nincs ideje bemelegedni.
2/4 A jó édes válasza:
A 80%-uk diesel, tehát ha utólagos alkatrész fog kelleni, ahhoz biztosan könnyebben fogsz találni bontóból mindent. Viszont a közös nyomócsöves technológia bonyolultabb (viszont modernebb is), mint a sima TU-blokkok (az kb. '80-as, '90-es évek technológiája a Peugeot esetén).
3/4 anonim válasza:
Ezek speciel nagyon jól sikerült dízelmotorok a Peugotnál, az 1.6 és a 2.0 HDI is ajánlott.
4/4 A kérdező kommentje:
2.válaszoló a 2.részét nem értem ennyire nem vagyok otthon a témában :)
2017. dec. 10. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!