Motorosok mi a véleményetek a tervemről?
Figyelt kérdés
Szeretnék felújítani, kicsit átépíteni egy motort. Max 2-300 ezrem van, amiért egy 30-40 éves Pl Z 650 Kawasakit, vagy hasonlót kapnék. Időm mint a tenger, 1-2 évig is szívesen bütykölném. Kérdés, hogy megérné e. Újabb, jó állapotú gépre nincs 5-600 ezrem. Bevállaljam, vagy meg fogom bánni?2017. dec. 10. 01:40
2/7 anonim válasza:
Nincs pénzed, de veterán motort akarsz felújítani?
A veteránozás költséges hobbi, nem fillérekből összerakható motor lesz, napi használatra.
3/7 A kérdező kommentje:
Arra nincs pénzem, hogy egyben kifizessek 5-600, vagy még több ezret, de apránként tudok költeni a felújításra. Az egyik hónapban fényezés, a másikban egy alkatrész, majd egy új gumi, stb. És nem tavasszal akarok motorozni, hanem 1 év múlva is remek lesz. Szerintem más is csinál ilyet.
2017. dec. 10. 02:20
4/7 anonim válasza:
Jó dolog az ilyen, én is csináltam. Az a rossz benne, hogy amikor már benne áll egy csomó pénz, egy rakás munkaóra, olyankor az ember nagyon szeretne már vele menni. Na ilyenkor nem szabad elkapkodni, összetákolni a dolgokat, mert a végén úgy fog maradni.
5/7 anonim válasza:
Én gyűjtenék még pénzt és inkább később vennék. Pl az említett két év múlva. Ha arra kevesebbet kell költeni lehet hogy összeségében jobban kijössz.
6/7 anonim válasza:
A másik hogy beleszámoltad hogy fel is kell öltözni? Bukó, kesztyű, sisak, kabát a minimum. Motorvásárlásnál minimum az olaj, szűrők cseréje. lánc? gumik? Egyik sem 2 forint. Persze ha motorozni kell akkor úgysincs az az épeszű logikus érv ami eltántorítana:)
7/7 anonim válasza:
Ennyi pénzzel ne vágj bele mert kevés hozzá!! Régi motor, ha nem kapsz alkatrészt, akk lekell gyártatni stb... én egy Pegaso 125-öt építettem, modernizáltam, végeredménybe lett egy 43 lóerős, vérbeli 2T enduróm, de belefektettem 1 milliót, mire készen lettem vele. Nekem megérte, mert volt pénz, értek hozzá, tudtam magamnak csinálni, 1-2 dolgot kiküldtem olaszországba, mert itthon nem értettek hozzá. Költséges volt, de egy szuper motorom lett... ha lenne több pénzed, mondanám, hogy vágj bele, de így inkább ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!