Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről a hirdetésről mi a...

Erről a hirdetésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Apám találta...

nekem gyanús :) V6 ilyen olcsón?

[link]

2017. dec. 10. 00:37
 1/8 SándorÚr ***** válasza:
100%
ne haragudj már, de ez egy 22 éves autó amit elkezdtek otthon össze kókányolni, de nem ment nekik úgyhogy amit kicsavaroztak az most ott van a csomagtartóban, fogalmuk sincs hogyan tovább, és te max kötéllel haza húzhatod. Ez így ebben az állapotban ennyit ér, nincs ebben semmi gyanús
2017. dec. 10. 00:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen én azt látom, hogy vízpumpát kell cserélni, de az aprópénz...

Hiába 22 éves, kinézetre igen csak szép állapotban van kívül belül, az a kétezres V6-os meg nagyon jó motor ám.

100e forint akkor is nagyon de nagyon kevés érte...

ennyiért szétrohadt ladákat vagy szétrohadt 30 éves swiftet kap az ember...

ahhoz képest erre költ az ember egy keveset és kész.

(feltételezve, hogy nem rohad az alja, de nem hiszem mert azért azt szokták említeni.)

2017. dec. 10. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sötétek ezek a képek, szerintem van rajta rohadás bőven.

A másik, meg ő azt mondja, hogy csak a vízpumpa rossz.

Lehet nem is műkődik a motor, ki tudja hány évet állt.

2017. dec. 10. 01:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A vízpumpa megadta magát és valószínűleg vitte magával a vezérlést meg a fél motort is, csak ezt bölcsen elhallgatja az eladó. Ha egy egyszerű cserével megoldható lenne, gondolod, hogy nem cserélték volna már ki?
2017. dec. 10. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont.

Készülj fel rá, hogy totálkáros a motor.

2017. dec. 10. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarják bontóba vinni mert azért nagyon keveset kapnának.Ha valaki ennyiért megveszi tőlük akkor nem csak a potya pénzzel járnak jól hanem azzal is hogy elhúzzák onnan a fenébe.A francot fogja ez felújítani,először egy palimadarat keresnek aki megveszi ennyiért de ha nem találnak senkit akkor úgyis a bontóban végzi
2017. dec. 10. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Annak megéri, aki tud és szeret vele foglalkozni. Igen, elképzelhető, hogy más baja is van, mint csak a vízpumpa, de ha nem szakadt el a vezérműszíj vagy nem lett megfőzve, akkor simán javítható.
2017. dec. 10. 12:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezekre gondoltam én is!

Ha csak ennyi baja lenne akkor megcsinálná/megcsináltatná és eladná 200-300e-ért....

olvasgatva a véleményeket nagyon jókat írnak erről az autó/motor kombinációról.

azért egy v6-os nem lehet rossz :)

2017. dec. 10. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!