Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valakinek van tapasztalata a...

Valakinek van tapasztalata a sárga (Check Engine) lámpával az autó műszerfalán?

Figyelt kérdés
Ma kigyulladt ez a sárga lámpa a műszerfalon amikor egy dombon felfele indultam el, aztán amikor vízszintesen voltam éreztem, hogy nem úgy megy az autó ahogy szokott, picit mintha rángatott volna és azt éreztem, hogy kevesebb benne az erő, de egy 100-200 méter után ez már nem érződött, olyan volt kb mint ahogy eddig ment. Azóta nem merek vele elindulni mert azt olvastam a neten, hogy többszáz ezer forintos kárt is lehet okozni, ha így megy vele az ember. Mit kéne most ezzel csinálni? A szerelőig még el lehet vele menni nem?
2017. dec. 9. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Így hogy nem tudjuk milyen autó ( mert van olyan amivel ki lehet íratni a hibakódot a műszerfalra), milyen hibával... Ha hazavitt akkor nem komoly, nyugodtan menj el vele a szerelőig.
2017. dec. 9. 22:48
 12/14 anonim válasza:
A szerelőig nyugodtan elmehetsz vele.
2017. dec. 9. 23:24
 13/14 anonim válasza:
Vagy ha a leírtakon kívül nincs más gond akár még máshová is csak ne hajtsd a gépet.
2017. dec. 9. 23:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Most kialudt a lámpa, így is ki lehet még olvastatni hogy mi volt a baja? Vagy így most teljesen jó és kész?
2017. dec. 10. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!