Valakinek van tapasztalata a sárga (Check Engine) lámpával az autó műszerfalán?
Rengeteg hibajelzést jelenthet.
Ki kell olvastatni.
Ne áruld el senkinek, főleg akkor, ha megkérdezik milyen autóról van szó :-)
Az olajszintet se nézd meg, majd a látnokok tudatják miért világított a lámpa :-)
Nekem is volt ilyen esetem kétszer.Az egyik pont akkor volt amikor leálltam egy benzinkútnál tankolni.Pont a leállítás előtt villant fel a lámpa,de mivel tankolás után nem jelent meg a műszerfalomon a jelzés ezért nem is foglalkoztam vele többet,bár mintha remegett volna a kocsim amikor történt ez az eset
A második esetnél egy kicsit aggasztóbb volt a jelenség.Autópályán mentem folyamatos 130-140-es sebességgel.Éreztem hogy a kocsimnak csökkent a teljesítménye,de mivel nem villant fel újra a sárga lámpa ezért nem vittem el a szerelőhöz.Természetesen utána néztem a dolgoknak és azt írták az okosok ha nem világít folyamatosan akkor nem kell vele foglalkozni,mert akár téves riasztás is lehet
Ha folyamatosan világít akkor se kell pánikba esni DE ebben az esetben el KELL vinni szerelőhöz mert akkor valóban súlyos károkat okozhatol vele a kocsi motorjának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!