Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault clio II 1.4 16v?

Renault clio II 1.4 16v?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla?

Mennyit fogyaszt atlagba, mennyire szervizigényes?

Első autónak be merjem vállalni?

2017. dec. 6. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ajánlom, a Renaultnak nagyon jó benzinmotorjai vannak, egész kis pörgősek, lehet velük menni, és megbízhatóak. Szerintem korrekt választás.
2017. dec. 6. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezek jó kis autók. Ez a fajta renault motor elég jól sikerült. Néha van velük alapjárati motor ptobléma, illetve a fojtószelep gumigyűrűjénél falslevegő miatti alapjárat ingadozás, na meg a főtengely jeladó csatlakozója szokott kontaktos lenni. Más baj egyszerűen nincs velük. Néha egy-egy gyújtótrafó csere azért előfordul.

Ezzel elmondtam az összes tipikus hibáját. De ezektől nem kell megijedni. Olcsón, házilag javítható mind.

Maga a Clio pedig egy egyszerű kis autó, olcsó hozzá minden. Nem rossz választás.

2017. dec. 6. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!