Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérnek ennyit ezek az autók?

Megérnek ennyit ezek az autók?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 5. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Gyűjtőknek, pénzes nosztalgiázóknak gondolom igen.

Nekem ingyen sem kéne.

2017. dec. 5. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az 1 millával is elvan szállva a gazdája.

2 és fél az meg nagyon nem reális.

De lehet hogy lesz aki megveszi.

2017. dec. 5. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ezért kb a 100 ezer ft a reális. Aki ennyiért ilyen konzervdobozt vesz az meg is érdemli.
2017. dec. 6. 06:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Az utolsóról van csak értelme beszélni, alig futott gyűjtői darab. De szerintem még vagy 10-15 év kell, hogy értéke legyen.

Ilyen autóknál felesleges a 100.000-es kategóriához viszonyítani. Ez egy más világ. Aki megpróbálja annak felesleges magyarázni is.

2017. dec. 6. 07:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Rohanj vedd meg !
2017. dec. 6. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ladát? Ugyan már. Csak gondoltam rávilágítok, hogy van egy másik szint is. De úgy látom van valami Ladaellenes becsípődésed amit csak ki akarsz élni és önigazolás kell.

Tessék:

Szerintem is egy hulladék a Lada, már fénykorában is az volt, csak nem ismertük az alternatívát, mert a létezéséről sem tudtunk kis túlzással. Ez van, olyan ez, mint a Simson, MTZ, Rába, stb stb

2017. dec. 6. 11:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok ladaellenes ,csak vicces mikor egy autó áráért van felrakva és el is kell hinni a 30 év alatt azt a 7 ezer kilométert. :) Gyűjtőinek sem gondolnám,ez csak egy lada nem egy moszkvics . egy rally zsiguliért lehet érdemes kiadni 1-2 milliót ,de egy alapváltozatért csak azért mert ki van takarítva meg benne nagyapa szaga elég vicces ennyi pénzért árulni,komoly érdeklődőket várva :D
2017. dec. 7. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Mint írtam, gyűjtők, más világ.
2017. dec. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!