Láttam most egy honda dio-t a neten nem rossz árban, de ahogy most utánaolvasgatok, lehet hogy nem jó választás lenne? Tényleg sokat eszik?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 23:41
11/12 anonim válasza:
A váltós motorok drágák. Alkatrész is drága hozzá és nem is nagyon lehet kapni.
Nekem malagutim van és nagyon jól megy. Előtte simsonom volt de a simson egy fos ehhez képest.
Kicsit fura volt az első pár kör vele, szokni kell az erejét de 100km után már semmi gond nincs a vezetésével.
12/12 anonim válasza:
Nekem Dio volt a kezdő mocim. És szerintem egy jó robi. De az igaz hogyha veszel akkor kistestűből a Jogot vedd.Ha nagytestű akkor én a Motowell melett tenném le a voksom.Mivel ugyan az a motor van benne mint az Aeroxba csak olcsóbb. De a malagutik is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!