Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A legtöbb ember miért nem...

A legtöbb ember miért nem szereti a BMW-éket?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak az én béna észrevételem? Akárhol hallok híreket mondjuk egy balesetről, amiben szerepe volt egy BMW-nek azonnal szidják őket.

2017. dec. 3. 13:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

"

Az előző válasz abszurd humora elmehetne a L'art pour L'art társulat műsorába :) "

Az elsőre gondoltam csak közben megebédeltem és jöttek azóta más válaszok is :)

2017. dec. 3. 14:39
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Pont azért amiért a Suzuki szar papírautó, az F Astra a fogatlan szakmunkásnak van, a Honda a jóskatuningosok autója, a franciák szarok mert franciák, a BMW-Mercedes bűnözö cigányoknak való, az Audi paralimpiás 4 karikás autó, a VW divatautó, az Alfa drága szar csak jól néz ki stbstbstb....

A baj az emberekkel van nem az autókkal, azok csak tárgyak

2017. dec. 3. 14:49
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Azért mert a tuskók státuszszimbólum járműve lett hazánkban. Ez egy alapvetően sportos stílusú, de messze túlárazott kocsi.

Általában valami sudribunkó veszi, nincs pénze jobbra, vesz egy tizenéves BMW - t, persze költeni is kéne rá, az nem megy, ezért kompenzál, a forgalomban igyekszik megmutatni: ő is valaki.

2017. dec. 3. 15:56
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Nem az autó teszi az embert, egy bunkó az egy Suzukiban és BMW-ben is bunkó, csak kevésbé veszik észre.

Itthon amúgy is kritikán aluli a közlekedési kultúra, de ugye sokan jobbnak érzik magukat ha másokat fikáznak, közben lehet hogy sokkal felelőtlenebbül vezetnek.

Azért van ez a BMW-vel, mert alapból van egy hatalmas sztereotípia(amire tény, pár putris barom rá is erősít), amit a média nagyon meg is lovagol, és ki is emel, plusz néhányaknál ezt ötvözi egy kisebb-nagyobb irigység is.(tipikus, amikor egy régi Swifttel/Corsával magyaráz a forma egy BMW-snek hogy" én a helyedben autót vettem volna")

Ha egy teljesen másmilyen autóval csinálnak valami baromságot, akkor nem emelik ki az autó márkáját, de ha BMW-vel, akkor főcímbe is kiírják hogy" bunkó BMW-s"

Tipikus példa: A múlt héten volt egy cikk hogy "Bunkó BMW-s rosszul parkolt, jól megleckéztették", és volt egy furgonnal több halálos áldozatot szedő hülye idiótáról hír, mert a BAROM sűrű ködben úgy gondolta hogy gyök2-es sebességkülönbséggel majd megelőz egy autót a furgonjával mikor 5 méterre nem lehetett ellátni..

Kérdem én: A BMW-s bunkó mert rosszul parkolt, és ezt végletekig ki kell hangsúlyozni, de a barom furgonost akinek a baromsága emberéleteket követelt, az nem bunkó és nem kell kiemelni hogy "bunkó Transitos"?

Ha BMW-s(vagy más hasonló autós) tesz valami rosszat, akkor azt rögtön kiemelik, de ha ugyanezt egy Suzukival teszi az ember akkor nem emelik ki hogy" bunkó Suzukis"

Pedig belőlük is van elég kretén, mint minden más autósból

Ha nem indexelsz BMW-vel akkor mindenki rád száll hogy "látszik hogy BMW-s", de ha ezt egy Suzukival, Peugeot-tal, Opellal és társaival csinálod, észre sem veszik...

Így megy ez minden esettel.

Ugyanez a tipikus példa, hogy ha egy BMW-vel, vagy hasonló kaliberű autóval megelőzöl(szabályos keretek között) egy autót, hirtelen gyorsulással és legalább 25-30km/h-s sebességkülönbözettel, akkor sokan hőbörögnek hogy" jajj a barom BMW-s/Mercis/Audis", de érdekes módon nem hőbörögnek ugyanazok, ha ezt egy 1.0-s Suzukival csinálod úgy, hogy 2 km/h-s sebességkülönbözettel akarod megelőzni, és 20 másodpercet a szembe sávban haladsz mert csak addigra sikerül az előzés.

Melyik is a balesetveszélyesebb? gyorsabban kigyorsítva, hamar megelőzni valakit, vagy pedig fél percig a szembe sávban tartani mert 60-nal szenvedő autót 62-vel előzik meg?

2017. dec. 3. 16:20
 15/22 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon egyszerű a megoldás. Nem BMW-t kell venni és akkor észrevétlenül bunkóskodhatsz. Ezt nem értem a BMW-sekben hogy ha valakit zavar az hogy már pusztán alapból azért bunkónak és minden egyéb rossznak nézik mert BMW-je van - akkor miért vesz mégis BMW-t?
2017. dec. 3. 17:17
 16/22 anonim ***** válasza:
6%
Azért mert a BMW örök rivális. Az egész családomnak Mercedese volt/van. Ez nálunk olyan mint a Fradi-Újpest Real-Barca Magyar-szlovák ellentét, ősidők óta tart messze még a vége. A BMW az ujgazdag hülyegyerekek/köcsögök autoja a Mercedes pedig az úriembereké. (sajnos hogy sok mindenféle népségnek is lehet Mercedese pl cigók negrok stb..)
2017. dec. 3. 17:59
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Ha már ennyire komoly az ellentét akkor inkább magyar-román
2017. dec. 3. 18:04
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

" ha valakit zavar az hogy már pusztán alapból azért bunkónak és minden egyéb rossznak nézik mert BMW-je van - akkor miért vesz mégis BMW-t?

Azért, mert a bunkóságtól és a sztereotípiáktól függetlenül egy kiváló autó, jó mindennapokra, és sportos is, rengeteg előnye van, amiket most nme fogok külön felsorolni. Ha valaki ilyen autóra vágyik, a másik lehetőség az Audi, de az is csak egy fokkal jobb a BMW-től, az Audisokat is utálják sokan. (nekem van két négykarikás is, de nem érdekelnek a beszólogatások).

2017. dec. 3. 19:17
 19/22 anonim ***** válasza:
40%
Egy biztos. A BMW-seknél a BMW-seket szekálók egy fikarcnyit sem jobbak. Ha létezik pokol ahová az utálóik kívánják őket akkor az utálók velük együtt fognak oda kerülni :))))
2017. dec. 3. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
44%
ilyen egy tipikus magyar ember....ha neki nincs pénze bmw-re, leszólja a másikat, mert úgy hiszi, ettől ő maga jobb lesz....
2017. dec. 16. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!