Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lesz a legtöbb ember...

Miért lesz a legtöbb ember bunkó, ha kocsiba ül?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztalom, az ajtót kinyitva kiengedik egymást, udvariasan, de ha beülnek a kocsiba őrjöngő vadállatként ordibálnak, dudálnak, néha verekednek... ennyit számít az a 1-2 tonnavas körülötte? Nem értem, ettől miért kell bevágni a másik elé, megnyomni, ha meg akarnak előzni, visszaelőzni, és tötymörögni, kifordulni, levillogni.
2013. ápr. 23. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert f@szfejre van programozva...

Ezekre a suttyókra nem tudok mást mondani.

2013. ápr. 23. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen a suttyókra gondolt szerintem. Azok általában is tehénarcúak. De például az AVE-sokra vall ez a viselkedés. Meg a 10 milliós verda volánja mögött ülő zsírtócsákra. Vagy a másik véglet, akinek nem éppen jött be az élet, és úgy gondolja, hogy az ötven kilójával beül a 70 lóerősbe, oszt' lekaszál mindenkit a pályán. Legtöbben szerintem inkább töketlenek, mint bunkók.
2013. ápr. 23. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a magyar ember sem okosabb, mint a többi... (sőt!)

Minden országban vannak suttyók, akiknek megnő a töke, ha pár jelvény közül valamelyik van az autó orrán.

2013. ápr. 23. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Tedd le a jogsit,vezess napi szinten a belvárosban és akkor majd megtudod a kérdésedre a választ.Én egy békés és nyugodt ember vagyok de vezetés közben szokott előjönni bennem a gyilkolási vágy
2017. dec. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!