Mi lehet az oka, hogy az autó meleg időben észrevehetően
gyengébb?
Figyelt kérdés
Nyáron a 320d-m akkor is megy,sőt nagyon is jól ,de..eljött a hideg időszak,észrevehetően jobban megy,agresszivebb a gázadásnál váltás-motorpörgetésnél...
mi ez ?? melegben nyáron meg nem annyira,mitől van ez?
Koszos az IC-d. Hideg levegőben több az oxigén ezért megy jobban minden turbós motor hidegben.
2017. dec. 3. 12:42
2/12 anonim válasza:
Vegyél egy rendes autót. Pl Peugeotot.
2017. dec. 3. 12:43
3/12 tothp válasza:
A motornak 1 kiló benzin elégetéséhez kb 16kiló levegő kell. A meleg levegő ritkább, tehát könnyebb. Többet kell beszivni belőle a megfelelő keverési arányhoz. Ezt a mondern autók elvileg lekövetik.
2017. dec. 3. 12:45
4/12 A kérdező kommentje:
rendes autó?Peugeot?
a francia maradt volna inkább a parfüm gyártásnál vagy minél,te jó ég,tudtam ha kiirom ezt a kérdést akkor jönnek majd a bmw gyalázó emberek akik majd jól megmondják hogy a Peugeot és a G astra a legtutibb autó
2017. dec. 3. 12:46
5/12 A kérdező kommentje:
Értem,hát ez nagyon szivás:D az 1.6os audim is igy reagál mondom ez mi lehet.
2017. dec. 3. 12:48
6/12 A kérdező kommentje:
Mi az az IC? Én megtudom tisztitani? vagy kérjem meg a szerelőt rá?
2017. dec. 3. 12:58
7/12 anonim válasza:
Igen, a német romok mind ilyenek. Vegyél Fiatot, vagy Daciát.
.
2017. dec. 3. 13:03
8/12 anonim válasza:
Lehet fikázni a francia autókat, de motorikusan sokkal megbízhatóbbak mint a német.
És ezt vissza lehet vezetni 50 évre visszamenőleg is :)
Elég csak megnézni az autósportot..
franciák régen nagyon jók voltak rallyban, f1-ben, míg a németek sorra döglöttek le..
ezt a színvonalat sikeresen átvitték a személyautókba is.
egyedül a régi gyenge szívó diesel német motorok jók
2017. dec. 3. 13:12
9/12 anonim válasza:
Ez törvényszerű, hogy hidegben erősebb a motor, mint melegben. Csakhogy ez normáls körülmények között gyakorlatilag észrevehetetlen, tehát te nem fogod azt észrevenni, hogy 0 fokban jobban megy az autó, mint +30-ban. Szóval vagy valami történt az autóddal, hogy ilyen feltűnő a változás, vagy szuperképességeid vannak.
2017. dec. 3. 14:47
10/12 anonim válasza:
Tejoeg tudtam hogy jön egy béembés aki annyira ismeri az autóját hogy nyomni kő a gázt azt oszt megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!