Egy autóval lehet ilyet?
Figyelt kérdés
Látok sok még üzemképes autót, 30-40-50 ezerért, saját telken belül hobbira lehet használni papírok nélkül, vagy akár papírokkal de kivonva? Vagy egy ilyen autó mindeképp a bontóban kell hogy végezze? Csak amerikában megy az hogy minden nélkül kimennek vele a közútra...? Itt MO-n meg még nem is lehet a birtokomban kivont autó?2017. dec. 3. 11:04
1/10 anonim válasza:
Végleg kivont autó lehet a birtokodban de az bontóba kerül előbb-utóbb,mivel többet már nem viheted forgalomba.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarnám forgalomba vinni, csak telken belül ellenni vele amíg még van értelme vele foglalkozni, javítgatni.
2017. dec. 3. 11:18
3/10 anonim válasza:
Telken belül egy kis traktor az ideális, minden szempontból.
4/10 A kérdező kommentje:
Traktorral nem hiszem hogy nagy elmeny lenne a sebesseg, farolas... plane hogy nem is lehet vele.
2017. dec. 3. 11:54
5/10 anonim válasza:
Már jó ideje nem tarthatod meg törvényesen a végleg kivont autót. Bontási igazolással lehet kivonatni csak a forgalomból. Bontóssal beszélj, de feltételezem 14 éves vagy és kellene állatkodni a papa régi Wartburgja, mert pénzed és jogsid nincs. Sajnos ez nem megy.
6/10 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, 3 éve van jogsim, és igen, állatkodni kéne a meglévő autó mellé, amit természetesen nem akarok széthajtani. De köszönöm jóindulatú válaszod.
2017. dec. 3. 12:50
7/10 anonim válasza:
Veszel egy külföldi papiros lepukkant autót, aztán azt csinálsz a telkeden belül vele amit akarsz.
8/10 kovijani válasza:
Az ideiglenes kivonatás 2300 Ft, ha jól tudom/ félév.Szerintem ennyit megér a hancúr,és bármeddig hosszabítható.
9/10 anonim válasza:
És utána?
Az örökkévalóságig hosszabbítja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!