Mi probléma lehet egy bemutató autóval? Megéri ilyet venni?
Pont azzal, hogy összetapogatták, beleültek, szóval már nem új. Olyan, mint a bútoroknál pl. ott is megkapod a kiállítási darabot olcsóbban. Mert már valamilyen szinten volt használva.
Meg mert bemutató darabért senki nem fizeti ki a teljes árat, legyen szó bármiről, így legalább nem marad a nyakukon, hanem valamennyiért még el tudják passzolni.
bemutató-teszt autóknál lehet az a probléma, hogy hajtva van, az egész országon átmegy, mire eladóvá válik, és gondolom még ilyenkor járatós az autó, és nem tesz neki jót, ha hajtva van, és lehet, hogy ki is húzatják az ilyen autókat
amik meg csak a szalonba állnak, és 0 km-esek, azokra érted a bemutaó autót? hát szerintem semmi hátránya nincsen és jó ilyet megvenni
bár ha 100ezerrel olcsóbb csak, én az újat venném, abba mégsem fingott bele az összes bámészkodó, bár amikor mi vettük az állítólagos új opelunkat 50 km volt benne, amit én sokaltam, de persze tesztpadra állítják meg minden, de ha jól tudom, akkor még nincsen bekötve a számláló, vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!