Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új toyota C-HR-ről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mentem az 1.8-assal, Azt mondták hogy az 1.2-es turbós gyenge. Hát az 1.8 se volt valami erős. Jól ment jól ment. De az automata váltó miatt nem volt egy nagy durranás.
2017. dec. 2. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A CVT soha nem a sportosságról vagy gyorsaságról szólt hanem a közlekedésről.
2017. dec. 2. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi jövőre veszünk egyet asszonynak, ha jól jönnek össze a dolgok, akkor még idén, de nem 1,8 hybridet, hanem csak az 1.2-s turbot.

Amúgy bejön nekem is a járgány, de én 2 literes motor alatt nem ülnék bele.

2017. dec. 2. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Lassú és hátul klausztrofób
2017. dec. 2. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami UFO kinézete van, de tetszik, csak szűkösnek tűnik magasságra-szélességre az utastere.
2017. dec. 2. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki. Családi autónak ugyan nem alkalmas, (férőhely szempontjából városi kis crossover, ami kívülről nagyobbat mutat, mint a tényleges), de van stílusa, és nagyon vagány. Menettulajdonságai alapján nem értem azoknak az elvárását, akik versenyautót szeretnének. Itt semmi nincs túlhegyezve, de várhatóan nagyobb megbízhatósággal, és kiszámíthatóbb hosszútávú fenntartási költségekkel lehet számolni, mint sok kortárs gyártó esetében.
2017. dec. 9. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!