Toyota Yaris vagy Suzuki Swift?
Teljesen új, full extra...
Melyek azok a tényezők mik befolyásolhatna döntésünkben? Mennyire különbözik a célközönség?
Én is csak azt tudom mondani, hogy műszakilag agyon üthetetlen mind kettő. Bármelyik jó választás. A Toyota viszont jobban tartja az árát.
A többi meg rajtad áll.
Árajánlatot kérnék személyesen mindkettőre és utána döntenék, persze csak , ha mindkettő tetszik. Lehet beülök valamelyikbe és totál nem jön be. Igy jártam az Aygo-val. Netes leírások, műszaki adatok stb. minden szuper volt, élőben pedig nem kellett volna.
Teljesen új , full extrást pedig senki nem rendel... Árban mekkora a különbség? Gyanítom a Yaris jóval (20-30%) drágább.
Első! Miért lenne jobb válasz a kérdésre a Toyota? Én sosem tartottam cikinek a Suzukimat, 23 éves vagyok, ez az első autóm és imádom, pedig a baráti körömben szinte csak német autósok vannak (én vagyok a kakukktojás). Néha megy a baráti ércelődés, de eddig én költöttem a legkevesebbet szervizre mióta megvettem. Húzattam már haza Volkswagent vele nem is egyszer.
Egyébként az új Swift szerintem teljesen vállalható, szép darab, ha új autót vennék én azt választanám, nekem tulajdonságokban és kinézetre is jobban bejön, viszont a Toyotáról sem hallani hogy szervizlakó lenne úgyhogy szerintem azzal sem lehet mellé nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!