Peugeot 307 1.6 HDI vélemények? Jó autók? Érdemes venni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 21:38
1/4 A jó édes válasza:
Kb. fél Európa ennek a motornak valamely variánsával jár - azzal nincs baj, ha le van szervizelve, de a 307-nek sok gyermekbetegsége volt ezen kívül is. Akkor érdemes venni, ha tudod mire vállalkozol és tisztában vagy az egyes modellévek közötti különbségekkel.
2/4 anonim válasza:
Újonnan, jópár szár ezer km-ig biztosan, utána meg...rizikós a szervizelés költségei miatt.
3/4 anonim válasza:
Igen, jó, nagyon takarékos, és megbízható a motor. Ez van a Ford Focusokban is, és sok kisebb Volvóban.Én ajánlom.
4/4 anonim válasza:
HDI-ből egyedül a 2,7-es V6 nak voltak gondjai, az összes többi viszont meglepően jó konstrukció. Én nem vagyok oda a francia autókért nem titkolom, de azért a HDI motorokat még én is elismerem, hogy jók nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!