Azt megírnátok nékem, hogy a Peugeot 307-esek miért a homokosok autója egyes vélemények szerint?
Itt a gyakorin olvastam, hogy egyesek szerint a 307-eseket a homokosok vezetik, de ez most megint egy franciaellenes
sztereotípia? Van enne egyáltalán valami alapja?
Talán azért, mert ezen típusoknak olyan húzott, "nőies"
fényszórójuk van? már nem tudom, hogyan fogalmazzam meg, komolyan érdekelne, hogy most miért, mi a helyzet?
Most ilyen alapon az is homós, aki egy 206-os CC-t vezet vagy egy Nissan Micra kupé-kabriót? Mit írtok, mi a véleménytek?
Aha, már értem, akkor van valami a vonalvezetésében, ami nőies.
Ja, igen, direkt nem bmw-s kérdést raktam fel, az kényes téma, nem akarnék sárdobálózást, vagy minek is nevezik...
Akiknek egyéb autójuk van és nem a valamelyik f betűs - nem francia nem fiat - és nem bmw - azok szidják a francia autósokat és a bmwseket. Nekik kellenek valakik bűnbaknak akikre lehet mutogatni hogy még náluk is vannak rosszabbak. Közben meg lehet nézni hogy míg a csalós Volkswagen konszernes motorja hatszor beszarik addig egy francia hdi motor panasz nélkül teszi a dolgát. Meg amikor a japán autó csak egyszer kell hogy beszarjon de akkor cserélheti drágán az egybeépített alkatrészeket.
Sok embernek mindig mutogatnia kell másokra mert addig se látják a többiek hogy ők milyen szarok. Ugye ez jó volt arra hogy ezeket tisztázzuk. Mindenki nézzen magába mert van miért.
Ez egy felmérésből ered. Nem csak a 307, hanem a Peugeotnak majdnem az összes autója a homoszexuálisok kedvenc autója, erről volt egy cikk is és nyugaton is elég elterjedt ez a nézet a márkáról.
Ez a márka nem csak a férfiaknál, hanem a nőknél is a HMX-esség jele, mert a peugeotos nők körében nagy arányban reprezentáltak a leszbikusok, vagy legalábbis az elég perverzek.
Szoktam is próbálkozni peugeotos nőknél és amelyiknek nem az az első rekaciója, hogy tűnjek azonnal a 3.14csába, az hamar meglesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!