Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek olyan autót...

Megvennétek olyan autót amiben nincs légzsák meg klíma?

Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni max 600000ftért ami lehetőleg klíma,2 légzsák,abs-es, aránylag jó állapotú,benzines. Egyik ismerősnek van 1 Fiat Brava 1,2 első gazdás,145000kmes autója 350000ftért lehetne megvenni. Csak nincs benne egyik extra sem amit az elején felsoroltam,viszont ezt tudom,hogy nem visszatekert garázsban tartott,jó állapotú.Mit tennétek a helyemben néznétek tovább hátha lesz olyan ami jó állapotú és tartalmazza a felsorolt extrákat is?
2017. nov. 30. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen autóm is, de másodiknak. Elsőszámú utazóautómba kötelező kellék a klíma. A légzsák pedig... hááát, jó ha van, de nem összetörni akarom az autót, nálam nem kizáró ok.
2017. nov. 30. 15:24
 12/16 anonim válasza:
Vegyél Ladát, és Tuningold fel. A LADA életérzés
2017. nov. 30. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Ennyi penzert siman lehet venni olyat amiben legzsak es klima es elektromos ablak stb. Van.
2017. nov. 30. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Egy hulladék a fiat brava, bravo és társai. Aki vett ilyet, max 2 évig bírta és adta is tovább, mert jöttek ki a hibák.

Csak német vagy japán autót nézz. Ennyiért kapsz full felszerelt suzukit vagy opel astra g, opel corsa, toyota yaris, illetve ott vannak a vw golfok.

A légzsák alap, a klíma kb 10 éve alap, de ha nyáron nem használod a kocsit hosszú távra vagy nem akarsz a töltésével bajlódni, akkor felesleges.

Enyémbe sincs klíma, mégis lementem a Balatonra 3 óra alatt és köszönöm jól vagyok..

2017. nov. 30. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Klíma nélkül megvagyok és nem is szoktam használni ha nem muszáj mert érzékeny rá a fülem de légzsák azért legyen. Légzsáknál nem mindegy milyen régi. 10 éves kor után már nem 100%-osak állítólag és van aki ki is cserélteti.
2017. nov. 30. 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

30 éve nem volt iylen kánukila, mint az elmúlt években (év-ről-évre egyre melegebb lesz), tehát a klíma mint extra nem is volt elérhető még a középkategóriás autókban.

Klíma nélkül autót nem vennék már, a légzsák meg szintén alapfelszereltség az autóban. Kevesen tudják, hogy 6-10év után a patron is cserés, mert nem garantálják, hogy éles helyzetben elszólja magát! Tehát egy 15éves autóban nincs garancia a légzsák megléte mellett hogy az üzemképes.... ergo nem érsz vele semmit!

2017. dec. 1. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!