Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől párásodnak az ablakok?

Mitől párásodnak az ablakok?

Figyelt kérdés
Most volt kicserélve a pollenszűrő de ugyan az a helyzet. Esetleg fordítva lett berakva? Vagy milyen más probléma állhat fent?

2017. nov. 30. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Párás reggeleken, nagy esőben természetes. Ha száraz időben is akkor kilyukadt a fűtőradiátorod.
2017. nov. 30. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Külső keringetésen legyen.
2017. nov. 30. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk beázás volt, amit nem vettünk észre. Raktunk papírtörlőt és pedálok alá és az anyós üléshez is, ezzel egy vonalba. A kocsi állt folyamatosan, majd mikor kivettük, akkor láttuk, hogy beázik. A szélvédő és a motorháztető közötti részen szétrohadt a műanyag.

Másik ismerősömnek a radiátor vize csöpögött a lábára.

2017. nov. 30. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Télen a legöbb autó párásodik..

Én ilyenkor általában bekapcsolom a fűtést, és leviszi, vagy minimálisan lehúzom az ablakot ha úgy van, az is megoldás.

Lehet kapni autósboltokban vagy én most legutoljára az auchanban vettem páramentesítőt. Olyan mint az üvegtisztító, rá kell fújni, várni 20-30másodpercet, és feltörölni. Ezt kb. 2hetente meg kell ismételni. De hallottam már olyat is, hogy a borotva hab is jó rá. Azt még nem próbáltam..:)

2017. dec. 1. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!