Mi a baja a váltónak? Erőltessem?
Mazda demio :D
1-est nagyon nehezen veszi be. De csak ha gurul. Amikor állok simán beveszi. Nincsen szinkronizálva vagy mi a baja?
Mennyi kb. a javitatás?
Mit javítanak rajta?
Használjam az egyest vagy hagyjam? Erősen nyomom akkor beveszi.
30-nál egyes?
Azért örülök,hogy egy régebbi kocsiról van szó...
Mert az ilyen logika miatt fut annyi lerúgott autó...
Sima,egyenes nem emelkedős úton még 5km/h-ról is meglehet csúsztatni,a kettest.
De legyen az : oké ott még elnézhető a vissza egy...
Ha egy leheletnyit lejt az út,akkor 5-nél is laza kettes.
10km/h-nál sík úton kettes bőven elviszi...
Nekem is akadt hidegben 1, 2, 3
Melegben nem mondom a szervizben tegyenek bele kicsit hígabb olajat. - Azt nem lehet. Garanciális újonnan vett autóról beszélek.
Mondom akkor csináljátok meg. - Á ez tökéletes. s..fejek, 20 éves ladámban nem akadt.
Fallosz.om tele lett vettem egy új automatát. Japánt. Többet európai autót nem veszek. Ez megvan 4 éve. Hibátlan.
Okoskodók.. figyeljetek már... nem minden kocsiban ugyan olyan az áttétel... tudom mikor kell az autónak az egyes es mikor a kettes... szoval most nekem ne mondogassatok mar a dolgokat, hogy mikor valtsak..
De amugy, duplakuplungolassal eddig jó volt de néha már az sem segít
"Okoskodók.. figyeljetek már... nem minden kocsiban ugyan olyan az áttétel... "
Ez ketsegtelen csak egy kóró demio-nal nem tudom elképzelni mi az a forgalmi helyzet ahol 30-nal karót kell szúrni neki.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!