Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alig használt nyári gumit...

Alig használt nyári gumit merjek venni?

Figyelt kérdés

Hozzáértők véleményét várom az alábbi hirdetéssel kapcsolatban: [link] Meg merjem venni hosszú távú használatra? Az ára reális ezért a típusú garnitúráért? Köszönöm előre is a válaszokat!

24/Nő

2017. nov. 29. 11:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Ennyiért újat kapsz. Biztos nem venném meg ezért." - Kedves utolsó válaszoló, a hirdetést nézve a meghirdetett ár ugyanannyi mint a boltban, de ott nem lehet alkudni egy fillért sem, itt pedig akár 10000 Ft-ot is. :) Nem mindegy hogy mennyi pénzért kapsz új gumit szerintem! Egyébként mi az a gumigarancia? Sikerült már valaha érvényesíteni ilyesmit valakinek? :D
2017. nov. 29. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

ahogy írták előttem is, ennél olcsóbban is megkapod számlával garanciával újonnan. Innentől nincs kérdés szerintem.

Egyébként nekem szinte minden garnitúrára van garancia, úgy, olyan időszakban vettem amikor éppen volt ilyen akció (Continental, Pirelli) szerencsére még sose kellett érvényesíteni, de ugyanúgy működik, mint bármely más garancia, blokkot meg kell őrizni és kész

2017. nov. 30. 07:12
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók, nagyon köszönöm a válaszokat! :) Beszéltem az eladóval (jófogáson is árulja ezt) és 58000 Ft-ért odaadja ha érte megyek Zuglóba. :)

Kedves utolsó! Kérlek írj konkrét példát ahol valóbban olcsóbb újonnan mint 64000 Ft, de a szállítási/átvételi költséget is kalkuláld bele! Ha van ilyen akkor talán onnan veszem meg. :)

2017. nov. 30. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked ingyen van elmenni Zuglóba...
2017. nov. 30. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként mi az a gumigarancia? Sikerült már valaha érvényesíteni ilyesmit valakinek? :D"

A gumi biztonsági alkatrész, a kritikus paramétereit minden egyes darabnak vizsgálják. Ritkán kerül ki selejt a gyárakból. DE HA MÉGIS! Gyári hibás gumit csak számla ellenében tudsz visszavinni.

2017. nov. 30. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!