Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az használt autó hirdetésekbe...

Az használt autó hirdetésekbe miért takarják, el a rendszám táblát?

Figyelt kérdés

#autóhirdetés #eladó autó.
2017. nov. 24. 15:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Mert nem tartoznak egy cigány nepperre sem a személyes adatok.
2017. nov. 24. 15:13
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
#1 Ennyi erővel az utcán is letakarhatnád, hogy senki se lássa.
2017. nov. 24. 15:32
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Legalább hetente egyszer fenn van ez a kérdés!
2017. nov. 24. 15:45
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Ezt én se értem... attól hogy látható a rendszám milyen személyes adat derül ki?
2017. nov. 24. 15:58
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Mert mint ahogy az elsőn is látszik az emberek olyan tévképzetekben élnek, hogy egy rendszámtáblával vissza lehet élni. Érdekes, mikor az utcán parkol akkor valamiért nem ragasztja le a rendszámot...

Cégek nagyon sokszor azért takarják ki a rendszámot, hogy ne lehessen az autó előéletét lekérdezni. Ugyanis rendszám alapján már biztosítási adatbázist és KM futást is le lehet kérdezni. Aki meg tudatos meg is teszi, mert pár száz forint és mikor kiderül, hogy a megkímélt nyugdíjas orvos 120e km-rel hirdetett kocsijában tavaly a műszakin 398e km volt már el se megy megnézni.

Illetve rengeteg a külföldről idekapart szemét aminek nincs is magyar rendszáma, majd akkor lesz ha valaki megveszi. És jobban néz ki egy kitakart / kereskedő logós rendszám, mint ha egyáltalán nincs rajta.

2017. nov. 24. 16:33
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

" Mert nem tartoznak egy cigány nepperre sem a személyes adatok."

Azt a cigány milyen személyes adatot fog megtudni? Mikor születtél? Hogy hívnak? Anyukád leánykori nevét? :D

2017. nov. 24. 16:35
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Ne elhessen utánajárni előre az autó előéletének leginkább.
2017. nov. 24. 23:41
 8/17 anonim ***** válasza:
38%

Hogy miért azt majdnem hetente megkérdezi valaki és már nem írom le a lehetséges válaszokat.

Engem nem szokott zavarni mert úgyis megkérdezem a rendszámot ha érdekel egy autó és ezzel probléma megoldva. De még az alvázszámot is meg szoktam kérdezni mert előfordul néha hogy egy autónak volt már rendszámcseréje és alvázszám alapján ekkor is le tudom kérdezni szervizbe a történetét.

2017. nov. 25. 00:21
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Látom itt csak olyanok vannak akik soha nem vettek ,adtak el autót . akkor ezek szerint a fél országhülye h letakarja.. Elég sok mindent le lehet kérdezni pár ezer ft ért online ami esetleg rontaná az üzletet (mert a primitív magyar Gyökér már nem vesz meg egy autót ha 20 éve újra fényeztek rajta egy ajtót) ezentúl ha az utcán látja nem fogja lekérdezgetni,ellenben ha látja h arulod a hahun nem kell előbb megtudja a címed minthogy elmondanád neki. Én ha meghallom h cigány eleve nem is mondok semmit teszem rá a telefont.
2017. nov. 25. 07:11
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

9-es:

Mesélj barátom, niv-036 a rendszamom, mit tudtál meg rólam? Jé, semmit...

Ostoba madár...

2017. nov. 25. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!