Az használt autó hirdetésekbe miért takarják, el a rendszám táblát?
Mert mint ahogy az elsőn is látszik az emberek olyan tévképzetekben élnek, hogy egy rendszámtáblával vissza lehet élni. Érdekes, mikor az utcán parkol akkor valamiért nem ragasztja le a rendszámot...
Cégek nagyon sokszor azért takarják ki a rendszámot, hogy ne lehessen az autó előéletét lekérdezni. Ugyanis rendszám alapján már biztosítási adatbázist és KM futást is le lehet kérdezni. Aki meg tudatos meg is teszi, mert pár száz forint és mikor kiderül, hogy a megkímélt nyugdíjas orvos 120e km-rel hirdetett kocsijában tavaly a műszakin 398e km volt már el se megy megnézni.
Illetve rengeteg a külföldről idekapart szemét aminek nincs is magyar rendszáma, majd akkor lesz ha valaki megveszi. És jobban néz ki egy kitakart / kereskedő logós rendszám, mint ha egyáltalán nincs rajta.
" Mert nem tartoznak egy cigány nepperre sem a személyes adatok."
Azt a cigány milyen személyes adatot fog megtudni? Mikor születtél? Hogy hívnak? Anyukád leánykori nevét? :D
Hogy miért azt majdnem hetente megkérdezi valaki és már nem írom le a lehetséges válaszokat.
Engem nem szokott zavarni mert úgyis megkérdezem a rendszámot ha érdekel egy autó és ezzel probléma megoldva. De még az alvázszámot is meg szoktam kérdezni mert előfordul néha hogy egy autónak volt már rendszámcseréje és alvázszám alapján ekkor is le tudom kérdezni szervizbe a történetét.
9-es:
Mesélj barátom, niv-036 a rendszamom, mit tudtál meg rólam? Jé, semmit...
Ostoba madár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!