Jopgosítvány szeretnék cserélni kormányablakban mivel új kategóriát szereztem, kell előzetesen időpontot foglalnom vagy csak bemegyek és elintézik?
Figyelt kérdés
Köszi!2017. nov. 28. 23:52
1/8 anonim válasza:
Bemész, megmondod, hogyy kategóriabővítés miatt vagy ott. Aztán elintézitek a papírmunkát és amíg megjön az új jogsi a régit tudod használni.
2/8 A kérdező kommentje:
Az oké de akkor nem szükséges időpontot foglalnom? Nem tudom most hogy működik de legutóbb ott veszekedett velem a a nő hogy mi az hogy nem foglaltam időpontot és hogy csak úgy ide pofátlankodok.
2017. nov. 29. 00:00
3/8 anonim válasza:
Én se a C-nél se az E-nél ne foglaltam időpontot. Bementem, kértem egy sorszámot és annyi.
4/8 anonim válasza:
Okmányiroda függő a dolog, de elsősorban mindíg azokat hívják be, akik időpontra érkeztek. Ha csak úgy odamész, ki kell várnod egy olyan időpontot, amikor valaki nem érkezett meg és be tudsz menni helyette.
5/8 anonim válasza:
Nem egyszerűbb időpontot foglalni? Megfelelő honlapon 1 perc és tuti nem kell várnod, egyből megfelelő ügyintézőhöz kerülsz stb. Miért problémázol azon, hogy egyszerűsítsd-e az ügyintézést
6/8 anonim válasza:
LEHET időpontot foglalni.
Minden irodában van egy időtartam, amikorra lehet, a kérdés csak az, mennyire telített (mikorra kapsz).
De mivel jogsit bármelyikben lehet ....
7/8 anonim válasza:
Nem kell időpontot kérni előre, az csak porhintés...bemész félfogadási időben, sorszámot húzol a megfelelő ablakhoz, kivárod azt a kis időt, oszt jónapot.
..bemegy, elintéz, kijön...ennyi.
8/8 anonim válasza:
Foglalj időpontot - akkor biztosan sorra kerülsz és várni sem kell sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!