Van egy 1980 as kék Simson s50N -em kissé kopott, karcolt de gyári állapotban állapotban nem tudom hogy hogyérne többet, ha lefestem szépen újra matricázom vagy ha ígyhagyom kissé megviseltes kinézetben?
Csináld azt amit sokan mások.
Tank+2dekni lefúj,vadiúj kínai tükrök,láncvédőgumi.
Máris meghirdetheted 150 ért,valami balek úgyis megveszi
Ha én volnék az érdeklődő,leginkább az érdekelne hogy babrálták-e már a blokkot vagy sem.
Mert általában televágják a legolcsóbb kínai csapágyakkal,és "teljesen felújított"ként promózzák.
Visszatérve a kérdésedre-ha el szeretnéd adni,locsoltasd le igényesen,mégiscsak az első benyomás dominál.
Az esztétika másodlagos.Az általános(eredeti)műszaki állapot,és a bontatlan blokk ami komoly értéknövelő tényező.
Ha tele van mindeféle távolkeleti utángyártott sz.rral pakolva,akkor bárhogy csillog-villog egy hozzértő 1 perc után úgyis el fog köszönni.Aki pedig átlagos "falubikernek" veszi annak meg tökmind1 úgy is 100e alatt vesz motort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!