Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ignis ( régi,2006 körüli)...

Ignis ( régi,2006 körüli) dízel motorral rossz választás ha olcsón akarok közlekedni?

Figyelt kérdés
Népitéleten, sprintmonitor stb oldalakon 4 - 4,2 - 4,5 közti fogasztást írnak.Engem nem zavar,hogy kopog csörög zörög csak ne romoljon el( jó tudom minden elromlik) meg lehetőleg egyen keveset.Sima egyenes útra kell, se pálya se város. Csak melós autónak használnám.Benzin motorral nem szivesen venném, mert ott 7 , de inkább 8 literes figyasztásokról írtak.Szerintetek jó választás lehet a dízel ignis?Anyám kis 1000 es swiftje a világból kimegy, azért gondoltam,hogy talán ez is hasonlóan megbízható auto.
2017. nov. 25. 21:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ignis-ekkel nem szokott gond lenni. Fényszóró kaocsoló, csomagtér zár, hátsó lengéscsillapító, üzem anyag szivattyú. Kb ennyi.

De az a Fiat motoregy rakás......

A legvacakabb 20 motor között szerepel.

Olcsón akarsz autózni? Tetess bele egy gáz szettet.

2017. nov. 26. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Gázszett ugyanúgy csak akkor éri meg, ha sokat megy vele. Hacsak nem fog ki egy olyat amibe már benne van és nem kérnek érte többet és nem fél év múlva jár le az érvényessége.
2017. dec. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!