Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf 3.1,9 TDI ára?

Törteli Dénes kérdése:

VW Golf 3.1,9 TDI ára?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Találtam egy német "fészerben" egy Golf 3. TDI GT Kombit 1995-ös, első tulajdonostól, gyári állapotban 43.000 km-rel!!! ami valós. Kérdezném attól aki ért hozzá, hogy milyen értéke lehet neki itthon, mert ilyen ritkaságot nem lehet találni sűrűn, illetve még viszonyítási alapom sincs a használt autó értékesítő oldalakról.

Ja azt nem írtam, hogy 1,9 TDI. Ilyen autót egyik európai használtautó hirdetésben sem találtam, így nincs viszonyítási alapom, azért keresek gyűjtőt vagy VW. "bogarast", hogy tudjam kalibrálni az értékét. Más, autószerelő vagyok a "fészert" jelképesen írtam, garázsban áll szó szerint szőnyegen. Az autót használták, de nagyon-nagyon keveset. Teljesen átnéztem gyakorlatilag gyári állapotban van, a kötelező szervizeket megcsinálták, olaj, vezérlés, stb... rendben. TÜV ok, a kilóméter valós, kipróbáltam, szilentek és minden egyéb gumis rész annyira gyári, hogy az ajtó átvezető gumik még gyári hintőporosak!

A történethez hozzá tartozik, hogy személyszállítással foglalkozom és mikor vittem ki az idősgondozó hölgyet akkor említette a fia (57 éves), hogy az apja aki a tulaj kórházba került, már biztos nem fogja használni nem-e érdekel. Nem hirdették, de tisztába voltak az értékével, hogy ilyen autó már szinte nincs. Az autó azóta hazafelé tart... Nem vagyok nepper, de úgy gondolom egy ilyen autónak gyűjtőnél a helye, kár volna a részemről elszaladgálni a családban vele, ez attól többet érdemel.

#új #Volkswagen Golf #VW Golf 3 1.9 TDI
2017. nov. 23. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Megint találtál egyet? Hol lehet ilyenekre bukkanni?
2017. nov. 23. 15:20
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
279378 forint az ára..........de mivel kerekiteni kell ezért 279380forint a pontos összeg!
2017. nov. 23. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Basszus, a héten már Te vagy a második!
2017. nov. 23. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
850.000
2017. nov. 23. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:

A Golf 3 sosem lesz sem kultusz autó, pláne egy dízel.

Én olyan 1-1.200.000 forint körülire saccolnám.

2017. nov. 23. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
én még null kilómétereset is hozok neked külföldről.. 😉
2017. nov. 24. 02:40
 7/7 A kérdező kommentje:
A kérdés nem volt vicc, sem tréfa, valós... Az autót azóta többen nézegetik, pedig még nem volt hirdetve. Igaz a Golf III. nem kultusz autó, azonban ilyet még eddig senki sem tudott prezentálni, márpedig ami ritka, az értékes is. Jelenleg 1.700.000,- Ft a kínált összeg érte olyantól aki megtekintette. Jövő héttől lesz hirdetve, majd írom a megtekintési linket.
2017. dec. 4. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!