Golf IV benzin vélemények?
Az 1.6-os motor tűrhető, rozsda előfordul gyakran a sárvédőkön és küszöbökön.
Igazából egy semmilyen autó, viszont nagyon csúnyán öregszik.
Maga az autó jó, kora egyik legjobbja a kategóriában. Viszont ezt a motort hanyagolnám. Inkább 1.6 16V, ugyanúgy eszik, de legalább halad. Tipikus rozsdásodási pontok a bal első sárvédőn a kerékjárati ív teteje, A oszlopok töve a doblemeznél. Esetleg a szélvédő felső élénél a tető valamint a csomagtér kilincs (csak a kilincs, nem az ajtó) Ha máshol is rohad hanyagold.
Egyébként rengeteg ilyen kérdésnél leírtam már részletesen, használd a keresőt
Igaz nem mai poszt, de nekem egy 1.4 Golfom van, AHW motorkóddal.
330.000km-fel vettem. Idén már elhagytam a 400.000-ret vele. Nagyobb hibát nem tapasztaltam. 4 éve van nálam, azóta is jól teljesít. Klíma, elektromos ablak, elektromos tükör, lámpamosó, xenon, ülésfűtés most kerül bele.
Az AHW-ról csak rosszat hallottam, persze utólag. Lehet tényleg rosszak a legtöbbje, de az enyém a mai napig megy. Mai napig jó.
Karbantartás, megfelelő gépkocsi használat kérdése.
Azzal gondolom tisztában vagy, hogy nem egy erőgép. Dolgozni járok vele, meg a környéken csak. Nekem elég arra amire használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!