Mitől van állandóan szaga a kuplungnak?
A céges autóm egy Fiat Ducato, 430 ezer km van benne, és most lett váltó+kuplung cserélve benne.
Eddig nagyon magasan fogott a kuplung, meg lehetett szokni, de a tolatás nehéz volt vele emelkedőre.
Az új váltóval és kuplunggal nagyon jó minden, de az első nap sáros talajra hajtottam, és kicsit megégettem a kuplungot míg kijöttem.(hamar kijöttem, és csodálkoztam is,hogy hogy tudtam ilyen kuplungszagot csinálni)
A napokban pedig folyamatosan ez van, és nem értem...kezdem úgy érezni,hogy nem az én hibám, mert a legkisebb emelkedőn is bárhogy kezelem a kuplungot szagot csinál.
Soha semmilyen autóval nem volt még ilyen, nem akarom elhinni,hogy ekkora balfék lennék, és mindig olyan szag van hogy le kell húznom az ablakot is, ha nem akarok befulladni.
Létezik,hogy a szerízben elrontottak valamit, vagy ez normális az új kuplungoknál? (kétlem)...
"Hamar kijöttem"
Nos minden relatív,kinek mi a hamar...
-Azonban novi új kuplungszettel én azért egy darabig még nem offroadoznék mert újra cserés lesz.
Remélhetőleg ez addig tart, amíg bekopik.
Ha nem, akkor vagy valamilyen olcsó tárcsa került bele, vagy nem belevaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!